KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAY OLDU!!

Çok kötü oldu ince ye kaldı işimiz ama oda riskli onada sinir olduğum nokta ufak bi ilgi gördü bozdu hemen ümit özdağ ile ayrıldı

Güncelleme: Zafer Partisinin KK destekleme kararı aldığı konuşuluyor.

Son düzenleme:
Düşünceleriniz nelerdir?
Bir yanda malum.
Bir yanda ise Maklubesinden tut adını bilmediğim gruplara kadar kişiler var.
Düşünüyorum.
Birine versem ne olacağı belli.
Diğerine versem ne olucağını göremiyorum.
Selo ve Kavala aşığı adama da malum kişiye de oyum yok o yüzden
Zaten bıktım şu seçimlerden.
Halen kafası olan insanlar değil en berbatları destekleniyor şaşıyorum

Muhalefet yanlılarının, iktidar yanlılarına koyun deyip burada partizanlık yapmaları...
Trajikomik bir durum. Umarım vatanım için hayırlısı ne ise o olur.

Oy vereceklere şimdiden hayırlı olsun. Demirtaşı çıkarttığı yetmez, hdpli bir sürü de bakanımız olur.

Oy vereceklere şimdiden hayırlı olsun. Demirtaşı çıkarttığı yetmez, hdpli bir sürü de bakanımız olur.
Aynen ülke de ortadan ikiye bölünür. Karpuzu soğan kırar gibi kırma şekliyle bölünür tabii ha boyle vurarak :ROFLMAO:

Hayırlı olsun, Erdoğan kazanacak.

"Aday yıpranmasın diye açıklamıyorlar..." diye kendini avutan arkadaşlara da selamlar :)

"Aday yıpranmasın diye açıklamıyorlar..." diye kendini avutan arkadaşlara da selamlar
Onu bırakta bunu yapmadılarsa bile mantıklı hareketti. Kemal 3 ay sonra adayım dese cok daha farklı sonuclar cıkabilirdi. Bu arada kemal en güclü aday olmasa da kişilik olarak güclü bir aday bence.

Onu bırakta bunu yapmadılarsa bile mantıklı hareketti. Kemal 3 ay sonra adayım dese cok daha farklı sonuclar cıkabilirdi. Bu arada kemal en güclü aday olmasa da kişilik olarak güclü bir aday bence.
Hocam, bu ülkede Ak Parti seçmeninden oy almadan seçimi kazanamazsınız. Kılıçdaroğlu'na Ak Partililer oy vermez. En kazanamayacak adayı seçtiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,296
Üyeler
184,138
Son üye
user3
Geri