Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu:"Bu iş ikinci tura kalmaz, yüzde 60'la seçileceğim."

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
keşke deva veya gelecek partisi yönetse ülkeyi iyi işler yaparlar bence yoksa solculuk ve kemalizm bunların bize faydası olmaz bence
Dindar kılıfına saklananlar olduğu gibi Kemalizm kılıfına saklanan çok kişi var hatta sol görüşlü siyasilerin neredeyse hepsi öyle hiçbiri gerçek Kemalist değil sen kk Kemalizmiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kemalizmini karıştırmışsın birinden hayır gelmez diğeri çağ atlatır

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Rte iyi yönettiğini mi düşünüyorsunuz?

Solculuk ve Kemalizm ne alaka? Ya iyi yönetirlerse ve sadece chp yönetmiyecek ortak yönetim olacak yani altılı masa yönetecek diye biliyorum.

Yandaş anketler öyle demiyor. 🙄
1. rte iyi yönttiğini düşünmüyorum

2. kemalizm ve solculuk tarihindedi yasaklara ne yasağını falan savunmuşlar vb şeylere bakarsanız demek istediğimi anlarsınız bakarsanız demek istediğimi iyi anlarsınız zaten akpnin yükselmsine sebep olanda bu ideolojiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dindar kılıfına saklananlar olduğu gibi Kemalizm kılıfına saklanan çok kişi var hatta sol görüşlü siyasilerin neredeyse hepsi öyle hiçbiri gerçek Kemalist değil sen kk Kemalizmiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kemalizmini karıştırmışsın birinden hayır gelmez diğeri çağ atlatır
'gerçek islam bu değil' 'gerçek komunizm bu değil' demekten bi farkı yok sizin gerçek kemalizm bu değili kastetmeniz

jımalya

80+ Bronze
%60 almasinin imkani yok

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1. rte iyi yönttiğini düşünmüyorum

2. kemalizm ve solculuk tarihindedi yasaklara ne yasağını falan savunmuşlar vb şeylere bakarsanız demek istediğimi anlarsınız bakarsanız demek istediğimi iyi anlarsınız zaten akpnin yükselmsine sebep olanda bu ideolojiler
Ben engelliyorum bu primata laf anlatmaya çalışanlara başarılar

arturo

80+ Silver
Hocam kemalizm günümüzde uygulanabilir bir tarafı kalmadı değiştirilerek belki olabilir.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Sadece rte ve kk olsa bu olurdu ama 2 tane daha aday varken bu zor

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

Sebastian Szymanski

80+ Silver
sen ülkeden bihaber yaşıyorsun sanırım yıllardır gidecek dediler e hani? her seçimde aldı bu seçimde almaya devam edecek muharrem ince zaten oyları bölecek hdp seçmeni bile kurtarcağını sanmıyorum siz internete bakarsanız zaten her seçim akp gider sanarsınız :rolleyes:
RTE son seçimde 52 aldı bu seçim kesinlikle 50 nin altında olacak bide CHP'nin zaten 30 luk bir oy oranı var buna HDPnin 10 ve diğer partileride eklersik kesin 45 üstüne çıkar ikinci turda Sinan Ogan ve Muharrem in oylarının çoğunluğunu alır ve kazanır

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Kemalizm uygulanıyor olsa siyasi isimleri yolsuzluk davalarında değil hizmet yarışında duyardık ne ekonomi bu halde olurdu ne de sosyoloji
tek partili dönemde o kadar yasaklar vardıki neyseki 1950de seçim oldu ve büyük oranla kaybetti kemalist parti chp
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTE son seçimde 52 aldı bu seçim kesinlikle 50 nin altında olacak bide CHP'nin zaten 30 luk bir oy oranı var buna HDPnin 10 ve diğer partileride eklersik kesin 45 üstüne çıkar ikinci turda Sinan Ogan ve Muharrem in oylarının çoğunluğunu alır ve kazanır
doğudan chpye çok oy çıkmaz chpnin karanlık geçmişi var doğuda

Top Bottom