Neler Yeni

Kemal Kılıçdaroğlu:"Bu iş ikinci tura kalmaz, yüzde 60'la seçileceğim."

Sebastian Szymanski

80+ Silver
tek partili dönemde o kadar yasaklar vardıki neyseki 1950de seçim oldu ve büyük oranla kaybetti kemalist parti chp
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğudan chpye çok oy çıkmaz chpnin karanlık geçmişi var doğuda
Çıkmaz mı? kendinizi kandırıyorsunuz hocam açın bakın Doğu'daki anketlere hayatta CHP'ye vermez dediklerim bile yeter ki Erdoğan gitsin Sinan Oğan'a bile veririz diyorlar

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hüda -par ın kalesi denilen Batman

HDP nin kalesi Hakkari

Van

Doğuda AKP bin en çok oy aldığı yerlerden biri Siirt 2 arkadaşım var yeni oy kullanacak siirtli ailesi AKPli olmasına rağmen bu seçimde KK vereceklermiş

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
sabri reis
Mardin de yaşıyorum burda CHP Arabası geçerken verilen ilgi HDP ye verilmiyor

Milletvekiliide zaten çoğu HDP olacak
bu söylediklerini ilk defa senden duyuyorum doğuda tanıdıklarım var arada ona sorup oranın nabzını yokluyorum seninkinin zıttını söylüyorlar

Arkadaş Kemalizmi %90'ı İsmet İnönü zamanında bölücü dincilere getirilen yasaklar sanıyor :D
30 Kasım 1925'te kabul edilen bir yasayla tekke, zaviye ve türbeler kapatıldı; türbedarlıklar ile şeyhlik, dervişlik, müritlik, dedelik, seyitlik, çelebilik vb. birtakım unvanlar kaldırıldı.
@yusufky01 bu sadece bir tanesi

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bu söylediklerini ilk defa senden duyuyorum doğuda tanıdıklarım var arada ona sorup oranın nabzını yokluyorum seninkinin zıttını söylüyorlar
Doğuda ki tanıdıkların AKP'li olanlardır 18 yıldır buradayım çoğu kişi Selahattin Demirtaş ne derse o dedi ben RTE derse dedim demez diye ısrar ettiler derse bile vermeyiz dediler kısacası HDPliler Sinan Oğan'a, ümit Özdağa verir RTE vermezler ben Kürt kökenliyim ve CHPliyim

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
sabri reis
Doğuda ki tanıdıkların AKP'li olanlardır 18 yıldır buradayım çoğu kişi Selahattin Demirtaş ne derse o dedi ben RTE derse dedim demez diye ısrar ettiler derse bile vermeyiz dediler kısacası HDPliler Sinan Oğan'a, ümit Özdağa verir RTE vermezler ben Kürt kökenliyim ve CHPliyim
benimde anne kürt baba türk anne ve baba tarafı full akp

.RBO.

80+ Silver
bakalım demokrat dede dp nin rekorunu geçecekmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,841
Üyeler
168,856
Son üye