Neden olmasın? Ama ben bir tema buldum zaten. Aşağıdaki linkten bakabilirsin Bu tema ücretli, ben kendim geliştireceğim foruma yükleyeceğim
Güzelmiş bu tema.Neden olmasın? Ama ben bir tema buldum zaten. Aşağıdaki linkten bakabilirsin Bu tema ücretli, ben kendim geliştireceğim foruma yükleyeceğim
Milk - Multipurpose Responsive phpBB 3.3 Theme Preview - ThemeForest
<p><strong>phpBB Version:</strong> <strong>3.3.14</strong> and lowe...preview.themeforest.net
Geliştirmene yardım ederNeden olmasın? Ama ben bir tema buldum zaten. Aşağıdaki linkten bakabilirsin Bu tema ücretli, ben kendim geliştireceğim foruma yükleyeceğim
Milk - Multipurpose Responsive phpBB 3.3 Theme Preview - ThemeForest
<p><strong>phpBB Version:</strong> <strong>3.3.14</strong> and lowe...preview.themeforest.net
Yollar mısınız hocam?SMF altyapısını kullanarak kendi forumumu yaptım Şuan bütçem olmadığı için hosting ve domain alamadım, normalde Flarum altyapısını kullanacaktım ama ücretsiz hostingde sorun çıkardığı için SMF kullandım, bir süre sonra Flarum altyapısına geçip ücretli hosting ve domain alacağım. İsteyene özelden atabilirim
https://forum.donanimarsivi.com/uyeler/fatihege.37381/#about BuradaYollar mısınız hocam?
Dostum bu arada senin tasarımlar aşırı yuvarlak biraz daha keskin tasarımlar yapabilirsin yuvarlak tasarımlar geride kaldı gibi geliyor bana eski hissiyatı veriyorEyvallah üstad.
Gayet güzel olmuş hocam ellerinize sağlık.