Kendi sitemi en üstte gösterme

Reaksiyon skoru
36
Kendi yaptığımız bir siteyi en üstte gösterebilir miyiz?
Örnek olarak birisi e-pin almak istiyor e-pin yazınca en üstte benim sitem çıksın istiyorum bu zamanla olacak bir şey mi? Yoksa hemen yapabilir miyiz?

Zamanla olur

Kendi yaptığımız bir siteyi en üstte gösterebilir miyiz?
Örnek olarak birisi e-pin almak istiyor e-pin yazınca en üstte benim sitem çıksın istiyorum bu zamanla olacak bir şey mi? Yoksa hemen yapabilir miyiz?
SEO çalışmaları ile kısa zaman içerisinde yapmanın yolları var.

zamandan ziyade google adds e ne kadar verirsen google seni o kadar yukarı taşır google ye reklam parası vermen lazım

Yukarıdaki arkadaşların anlattığı kadar kolay olsaydı önüne gelen herkes sıralamada istediği kelimede en üstte olurdu :)
Birçok yöntemi var, onun dışında bu olayın hizmetini verenler var.

Ziyaretçi önemli. Ne kadar çok ziyaretçi gelirse yükselmesinı sağlanır. Ayriyeten reklam vererek üstte çıkmasını sağlayabilirsin.

Seo araştır

Ben şahsen uzun zamandır SEO ile uğraşıyorum. Sana nasıl öğrenebileceğin konusunda birkaç tavsiye verebilirim. İlk önce Google'ın çalışma mantığını öğrenmen gerekiyor. Bunun için aşağıdaki kaynaklara göz atabilirsin.

Bunun yanı sıra SEO 3 başlığa ayrılıyor, bunlar; on-page seo, off-page seo ve teknik seo

Bu üç başlık içinde şu kaynaklara göz atabilirsin:
Google'ın kendi hazırladığı rehber (muhakkak göz at)
Tarama, dizin ve sıralama mantığı
Onpage SEO Guide
Teknik SEO Rehberi
Off-page SEO

Tabi sadece benim paylaştığım kaynaklarla sınırlı kalma, ekstra kendinde araştırma yap ancak başlangıç noktası olarak bu kaynaklar işine yarar.

Geri