Neler Yeni

Kendi Web Tarayıcımı Yaptım

Aware

80+ Silver
Elinize sağlık helal olsun.

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
bu arada diğer tarayıcılarla hız karşılaştırmalarını yapıyorum gerçekten çok hızlı çalışıyor bazı sonuçlar çok şaşırtıcı ama tarayıcı bazı sielerde çok verimsiz onları çözmeye çalışıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ileride adblocker gibi şeyler de ekleyeceğim aynı github sayfasından takip edebilirsiniz güncellemeleri tabi ileriki versiyonlarda otomatik olarak güncellemede olacak

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Halihazırda Google Chrome, Opera GX varken neden bu tarz tarayıcılar kullansın insanlar. Gerek yok böyle tanıtımlara, ayrıca kimseye güven olmayan bir dönemde de böyle tarayıcılar kullanmanın gereği yok.

Techno08

80+ Gold
Laptop yetkili serviste, gelince bende indirip destek vermek isterim

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
Halihazırda Google Chrome, Opera GX varken neden bu tarz tarayıcılar kullansın insanlar. Gerek yok böyle tanıtımlara, ayrıca kimseye güven olmayan bir dönemde de böyle tarayıcılar kullanmanın gereği yok.
bende zaten kullanmıyorum ama hobi olarak geliştiriyorum kendimi yazılımda geliştirmek için böyle projeler üzerinde çalışıyorum

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
ileride belkide daha çok geliştirdiğimde güzel bir şey olabilir ama şuanda tek başıma geliştiriyorum ve biraz yavaş ilerliyor süreç

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
virüstotal linki falan koymalısın
virüs yok öyle bir amaç hiçbir zaman aklımdan bile geçirmedim ama size gönderebilirim virustotal den link

bu arada neredeyse tüm tarayıcıların yaptığı gibi sizin bilgilerinizi toplamıyorum merak etmeyin :)

bu arada bende şuanda kendi tarayıcımdan yazıyorum :)

Son düzenleme:
Top Bottom