Neler Yeni

Kendi Web Tarayıcımı Yaptım

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
Aşağıdaki linke tıklayıp aşağıdaki bölümden "Installer Tool and Aermoss Browser" i indirin ve içindeki requirements klasöründeki install.bat adlı uygulamayı çalıştırın ardından python kurulumunu yapın veya yüklü ise python kurulumunu kapatıp "install.bat" ın library leri indirmesini bekleyin ardından işlem bitince "Aermoss_Browser_v0.0.8.py" dosyasını çalıştırarak web tarayıcıyı deneyebilirsiniz:

yeni versiyon:

Son düzenleme:

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Aşağıdaki linke tıklayıp aşağıdaki bölümden "Installer Tool and Aermoss Browser" i indirin ve içindeki requirements klasöründeki install.bat adlı uygulamayı çalıştırın ardından python kurulumunu yapın veya yüklü ise python kurulumunu kapatıp "install.bat" ın library leri indirmesini bekleyin ardından işlem bitince "Aermoss_Browser_v0.0.8.py" dosyasını çalıştırarak web tarayıcıyı deneyebilirsiniz.
indiricek zamanım yok ama ülkemizde senin gibilerin olması gerçekten gurur verici indiremedim daha ama seni yürekten tebrik ediyorum...

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
geliştirmeye çalışıyorum kurulumu tamamladıysanız deneyimlerinizi yazarsanız geliştirmem için çok yardımcı olurusunuz :)
Bişey arattığımda yazılar çok küçük görünüyor. Onları büyült.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bu resimdeki Google yazısı yerine kendine bir logo yap ve onu koy. Arkaplana güzel bişey koy.

Ekler

• aer.png
    aer.png
    277.1 KB · Hit: 143
  • aerm.png
    aerm.png
    48.4 KB · Hit: 144

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ayrıca bu resimdeki Google yazısı yerine kendine bir logo yap ve onu koy. Arkaplana güzel bişey koy.
hala üzerinde çalışıyorum kolay kurulum için uğraşıyordum kurabilmeniz beni çok mutlu etti

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ve Türkçe yap tamamen tarayıcıyı.

2 günde bu kadar oldu hala üzerinde çalışıyorum kolay kurulum için uğraşıyordum kurabilmeniz beni çok mutlu etti
Bizde anlıyoruz bu işlerden ;)

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

neyi değiştirmiş burda

AusXis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Rençber
şuanda iconlar ve daha iyi bir arayüz ayarlar menüsü gibi şeyler üzerinde çalışıyorum bu arada yukarıdaki url back gibi şeyler yazan menüyü sol tarafından tutup sürükleyerek başka bir yöne koyabiliyorsunuz

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
şuanda iconlar ve daha iyi bir arayüz ayarlar menüsü gibi şeyler üzerinde çalışıyorum bu arada yukarıdaki url back gibi şeyler yazan menüyü sol tarafından tutup sürükleyerek başka bir yöne koyabiliyorsunuz
Bak mesela yazılar çok küçük. Büyültmen gerek.

Ekler

• ytare.png
    ytare.png
    2.3 MB · Hit: 89
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,747
Üyeler
161,486
Son üye