Kendi Web Tarayıcımı Yaptım

AusXis

80+
Reaksiyon skoru
15
Aşağıdaki linke tıklayıp aşağıdaki bölümden "Installer Tool and Aermoss Browser" i indirin ve içindeki requirements klasöründeki install.bat adlı uygulamayı çalıştırın ardından python kurulumunu yapın veya yüklü ise python kurulumunu kapatıp "install.bat" ın library leri indirmesini bekleyin ardından işlem bitince "Aermoss_Browser_v0.0.8.py" dosyasını çalıştırarak web tarayıcıyı deneyebilirsiniz:

yeni versiyon:

Son düzenleme:
Aşağıdaki linke tıklayıp aşağıdaki bölümden "Installer Tool and Aermoss Browser" i indirin ve içindeki requirements klasöründeki install.bat adlı uygulamayı çalıştırın ardından python kurulumunu yapın veya yüklü ise python kurulumunu kapatıp "install.bat" ın library leri indirmesini bekleyin ardından işlem bitince "Aermoss_Browser_v0.0.8.py" dosyasını çalıştırarak web tarayıcıyı deneyebilirsiniz.
indiricek zamanım yok ama ülkemizde senin gibilerin olması gerçekten gurur verici indiremedim daha ama seni yürekten tebrik ediyorum...

geliştirmeye çalışıyorum kurulumu tamamladıysanız deneyimlerinizi yazarsanız geliştirmem için çok yardımcı olurusunuz :)
Bişey arattığımda yazılar çok küçük görünüyor. Onları büyült.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bu resimdeki Google yazısı yerine kendine bir logo yap ve onu koy. Arkaplana güzel bişey koy.

Ekler

• aer.png
    aer.png
    277.1 KB · Hit: 158
  • aerm.png
    aerm.png
    48.4 KB · Hit: 160
Bişey arattığımda yazılar çok küçük görünüyor. Onları büyült.

Ayrıca bu resimdeki Google yazısı yerine kendine bir logo yap ve onu koy. Arkaplana güzel bişey koy.
hala üzerinde çalışıyorum kolay kurulum için uğraşıyordum kurabilmeniz beni çok mutlu etti

Son düzenleme:
Ve Türkçe yap tamamen tarayıcıyı.

2 günde bu kadar oldu hala üzerinde çalışıyorum kolay kurulum için uğraşıyordum kurabilmeniz beni çok mutlu etti
Bizde anlıyoruz bu işlerden ;)

şuanda iconlar ve daha iyi bir arayüz ayarlar menüsü gibi şeyler üzerinde çalışıyorum bu arada yukarıdaki url back gibi şeyler yazan menüyü sol tarafından tutup sürükleyerek başka bir yöne koyabiliyorsunuz

şuanda iconlar ve daha iyi bir arayüz ayarlar menüsü gibi şeyler üzerinde çalışıyorum bu arada yukarıdaki url back gibi şeyler yazan menüyü sol tarafından tutup sürükleyerek başka bir yöne koyabiliyorsunuz
Bak mesela yazılar çok küçük. Büyültmen gerek.

Ekler

• ytare.png
    ytare.png
    2.3 MB · Hit: 103
Geri