Neler Yeni

Kendime hakim olamıyorum?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey geliyorsa iyi olsun kötü olsun ulaşabildiğim bir şeyse onu yaparken buluyorum yaptığım şeyler çoğu zaman kötü şeyler oluyor bir öneriniz varmı? kendime nasıl hakim olabilirim?

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Lumi
Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey geliyorsa iyi olsun kötü olsun ulaşabildiğim bir şeyse onu yaparken buluyorum yaptığım şeyler çoğu zaman kötü şeyler oluyor bir öneriniz varmı? kendime nasıl hakim olabilirim?
Psikiyatriye git

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

turkey404

80+
İyi söylenmiş yalan iyidir gencolar üzerine düşünülmüş kafa yorulmuş yalan iyidir. Boşverr

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
İyi söylenmiş yalan iyidir gencolar üzerine düşünülmüş kafa yorulmuş yalan iyidir. Boşverr
Tek yalan değil onun tarzında kötülükler:rolleyes: 18+ görsselere bakmak (gerçek olan değil oyunlardaki ve çizimlerdekiler)

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Saf olacağınıza pi3 olun daha iyi herkesin pi3 olduğu bu devirde iyi insan olmak zor yapmayın bunu kendinize yakın çevrenize dürüst olun sevgi gösterin yeter.
Ben zaten kötü olduğunun derdinde değilim çoğu şeyin günah olmasından rahatsızım

Ben yalanmı söylüleyim zevk vermiyor aga
ben de diyorumki nasıl 13 yaşında zevkli olur baya bi 16 17 yaşına gel bu günleri mumla ararsın gez bi şöyle malum sarı siyah sitede biraz gezin şöyle 2 3 saat geceliğin her kategoriye bak ilk 100dekilere bak beğendiğin bir şey olur illa.

Top Bottom