Kendime hakim olamıyorum?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey geliyorsa iyi olsun kötü olsun ulaşabildiğim bir şeyse onu yaparken buluyorum yaptığım şeyler çoğu zaman kötü şeyler oluyor bir öneriniz varmı? kendime nasıl hakim olabilirim?

Merhaba son 2-3 aydı gerçekten çok değiştim kendime hiç hakim olamıyorum mesala kötü bir şey düşünüyorum aklımdan olmaz bu kötü bir şey diyorum ve orda kapanıyor fakat 2-3 dakika sonra kendimi o kötü şeyin içinde buluyorum kendime hakim olamıyorum düşüncelerimi bastıramıyorum aklıma bir şey geliyorsa iyi olsun kötü olsun ulaşabildiğim bir şeyse onu yaparken buluyorum yaptığım şeyler çoğu zaman kötü şeyler oluyor bir öneriniz varmı? kendime nasıl hakim olabilirim?
Psikiyatriye git

İyi söylenmiş yalan iyidir gencolar üzerine düşünülmüş kafa yorulmuş yalan iyidir. Boşverr

İyi söylenmiş yalan iyidir gencolar üzerine düşünülmüş kafa yorulmuş yalan iyidir. Boşverr
Tek yalan değil onun tarzında kötülükler:rolleyes: 18+ görsselere bakmak (gerçek olan değil oyunlardaki ve çizimlerdekiler)

Saf olacağınıza pi3 olun daha iyi herkesin pi3 olduğu bu devirde iyi insan olmak zor yapmayın bunu kendinize yakın çevrenize dürüst olun sevgi gösterin yeter.
Ben zaten kötü olduğunun derdinde değilim çoğu şeyin günah olmasından rahatsızım

Ben yalanmı söylüleyim zevk vermiyor aga
ben de diyorumki nasıl 13 yaşında zevkli olur baya bi 16 17 yaşına gel bu günleri mumla ararsın gez bi şöyle malum sarı siyah sitede biraz gezin şöyle 2 3 saat geceliğin her kategoriye bak ilk 100dekilere bak beğendiğin bir şey olur illa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,742
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri