Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Eymen Elmacı
Ayrılmak mı istedi salla gitsin kanka. Anıları, değeri, verdiğin sevgiye değmezmiş. Unutmaya bak. Gerisi gelir zaten.
Dostum yaşamadığın acıyı bilemezsin anladınmı öyle salla aga falan değil adam 4 senemi verdim beraber yedik beraber içtik diyor internet ortamındaki bi ilişki değil

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
O kadar zor bir durum ki. Kendimi işime adadım deli gibi bir pc topladım. İndirimleri kovalar hale geldim, bir yılda pc ile ilgili bir çok konuda uzmanlaştım. Lakin arkadaşlar 20 yılda öğrendiğim her şeyi sanki şuan hayatta kalmak için kullanıyorum. 20 Yıllık tecrübem beni hayatta tutmak için seferber oldu. İşin kötü tarafı bütün şehri beraber gezmemiz. Gittiğim her yerde onun izlerinin olması can yakıyor. AntiDepresana da başlayıp kendimi mahvetmek istemiyorum. Bir kere bile sigara içmemişken ne yapabilirim ki ? Oyunlar tek dostum oldu ve forumdaki tanıdığım insanlar ailem oldu
Hocam dopamin detoksu yapabilirsin yani bezince hayattan öyle şeyler iyi geliyor zaten hayat kısa ogrenebildigin kadar çok şey ogren görebildiğim kadar çok yer gör yiyebildigin kadar çok şey ye zaten hayat bitcek hocam 1 hafta tam detoksa yap sonra kendine yeni bir hayat kur git kitap oku yüzmeye git gerçekten yüzme çok etki ediyor çok güzel oluyor.
Ben aşk gibi şeylere inanmam saçma gelir ama hani gerçekten hayatını sevdiklerine adayan kişiler ilişki bittiğinde çok kotu durumlara dusebiliyor türk edebiyatı yazarlarının romanlarını oku sonra dostoyevski gibi yazarların da bir de kişisel gelişim kitapları oku

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Birisinin yazdığı gibi herkesin üzerinde etkisi aynı olmaz bir tavsiyem var ama ne kadar işe yarar onu da bilmiyorum. Ben ne zaman bir şeyden üşensem, korksam, yapmak istemesem; bunu yapmaya başlamadan asla bitiremeyeceğimi ve içimde onun boşluğunun olacağını düşünürüm, kısacası bir şeye başlamadan onu bitiremeyeceğimi düşününce adım atmak daha kolay oluyor. İşe yarar mı bilmiyorum ama bunu kendi felsefen yapabilirsin. Ayrıca günlük rutinini bozmanı tavsiye ederim, en basidinden alacağın duş bile daha soğuk olabilir (daha dinç olursun).
Bak bunun gibi şeyler daha çok işime yarıyor kendime bir rota çizebiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bu tarz konularda hiç zaror görmedim. Çünkü daha kötülerini yaşadım sağlıksal olarak.
Geçmiş olsun hocam ama insan işte ne yapsa yanına kar kalmıyor

Ciyoletta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Cihan Bayır
Evgeny grinko - False.

Ne zaman kendi hikayeme yakın bir hikaye görsem bu şarkıyı açar, dinler, dalıp dalıp giderim uzaklara. En son geçen hafta dinledim. Normalde her gün dinlerdim. 5 senedir tutkunu olduğum, 2 sene önce tarafınca aldatıldığım (askerdeyken) kız evlendiğin de yani. İçim de birşeyler ölmüş, bir parçam yok gibiydim ilk zamanlar. Hatta 1 senedir. Sonra yavaş yavaş hem şarkı hem de yaşadıklarım çok sıktı. Bazı küçük şeylerden bile mutlu olmaya başladım. Yani güzel dostum, hayat devam ediyor. Vakit hızlıca geçiyor ve hiçbir şey eskisi gibi kalmıyor. Ne o kıza olan sevgim ne de nefretim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Pek anlamasam da elinize sağllık hocam
İslam nikah olmayan ilişkileri yasaklıyor hocam neden sizce Herşeyin sahibi zerreden kürreye herşeyin yaratıcısı sizce ezelde haşa böyle olaylara bilmiyor muydu flört vs gibi haram şeylerin sonuçları bunlardır hocam ve bi kadınlada güzelliği için evlenilmez aklınızda bulunsun iyi akşamlar unutmayın ki Allah var gam yok

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Dostum yaşamadığın acıyı bilemezsin anladınmı öyle salla aga falan değil adam 4 senemi verdim beraber yedik beraber içtik diyor internet ortamındaki bi ilişki değil
Daha kötülerini yaşadım, bir kız için intihar edenler var değer mi? değmez. İnternet ortamında ilişki lafını senden duyuyorum ilk defa.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Evgeny grinko - False.

Ne zaman kendi hikayeme yakın bir hikaye görsem bu şarkıyı açar, dinler, dalıp dalıp giderim uzaklara. En son geçen hafta dinledim. Normalde her gün dinlerdim. 5 senedir tutkunu olduğum, 2 sene önce tarafınca aldatıldığım (askerdeyken) kız evlendiğin de yani. İçim de birşeyler ölmüş, bir parçam yok gibiydim ilk zamanlar. Hatta 1 senedir. Sonra yavaş yavaş hem şarkı hem de yaşadıklarım çok sıktı. Bazı küçük şeylerden bile mutlu olmaya başladım. Yani güzel dostum, hayat devam ediyor. Vakit hızlıca geçiyor ve hiçbir şey eskisi gibi kalmıyor. Ne o kıza olan sevgim ne de nefretim.
Ne bir çaresi ne de bir oluru var hocam. Kendisine saygım sonsuz. Artık hayatına başkalarıyla veya tek başına da devam etse benim kapım kapandı ona karşı. Bende kendi rotamı çizeceğim

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Ben tek bir şey söyleyebilirim eskiden böyle bir şey yoktu öncelikle 13 yaşındaki kız sevgili yapıyor ergence olsada.
bırakın sevgiliyi aldatıyor bide namus kavramı bu ülkede bitmek üzere amerikalılara benzememize az kaldı bana gerici diyen olacaktır elbette onlar sadece gafiller senin konuya gelince kendini bir K*şar için üzmemelisin dostum 21 yaşındasın hayat daha yeni başlıyor biraz ağır konuşurdum ama bu kadar yeterli bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
morofobik
Steam
Yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
https://www.reddit.com/user/morofobik
Arkadaşlar merhaba. Beni belki bazı formlarda cevap yazarken veya kendi konularımı tartışırken görmüşsünüzdür. Lakin elimden geldiğince müsait oldukça görmeye bakmaya dönmeye çalışıyorum ama inanın bana ruh sağlığı açısından hiç iyi değilim. 2 ay önce 3 yıllık bir ilişkiden aldatılarak ayrıldım. Bu durumun acısını en aza indirmek için de bütün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi mesaj atmayı ve görüşmeyi bıraktım. Yakın arkadaşlarımızla da iletişimimi kestim. Ben 20 yaşındayım. Ve içimde dev bir boşluk oluştu. Dev bir isteksizlik. Hevessizlik ve ne yaparsam yapayım tad zevk veya mutluluk içeren hiçbir duyguyu artık hissedemiyorum. Durduk yere saçma sapan düşünceler geliyor kafama. Durduk yere aklıma yapılan ihanet ve bitmek bilmeyecekmiş gibi bir kabus düşüncesi sürekli kafamı kemiriyor. Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Lütfen bişeyler söyleyin.
Ya kıyamam sana bilirim o hissi. 😕

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Ben tek bir şey söyleyebilirim eskiden böyle bir şey yoktu öncelikle 13 yaşındaki kız sevgili yapıyor ergence olsada.
bırakın sevgiliyi aldatıyor bide namus kavramı bu ülkede bitmek üzere amerikalılara benzememize az kaldı bana gerici diyen olacaktır elbette onlar sadece gafiller senin konuya gelince kendini bir K*şar için üzmemelisin dostum 21 yaşındasın hayat daha yeni başlıyor biraz ağır konuşurdum ama bu kadar yeterli bence
Hocam ben küfür etmeyi seven biri değilim lakin küfür edenlere de saygım vardır herkesin görüşü farklıdır. Ben aldatmanın bir telafisi ve bir mazereti olduğunu kabul etmiyorum. Ne olursa olsun aldatmak insan kalbine ruhuna vicdanına sığmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya kıyamam sana bilirim o hissi. 😕
Allah yaşatmasın diyeceğim ama bildiğinize göre siz de yaşamışsınız...

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
İnanın bana psikologlardan ziyade insanlara içimi dökmek daha mantıklı. Ücret karşılığında yapmak yerine gönülden kopan cevaplar almak insanı ciddi anlamda iyileştiriyor
Hocam bu yaşadığınız durumu tek başına geçirmek eminim daha kötüdür yasamadim bilmiyorum anlayamam
Ama zamanda tanışacağınız insanlar sizi sevindirebilir ve mutlu edebilir diye düşünüyorum
Arkadaş edinin ve sürekli onlarla zaman geçirin çünkü eğer tek başınıza kalırsanız aklınıza gelmeden duramıyorsunuz en azından onu bilebilirim

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Hocam bu yaşadığınız durumu tek başına geçirmek eminim daha kötüdür yasamadim bilmiyorum anlayamam
Ama zamanda tanışacağınız insanlar sizi sevindirebilir ve mutlu edebilir diye düşünüyorum
Arkadaş edinin ve sürekli onlarla zaman geçirin çünkü eğer tek başınıza kalırsanız aklınıza gelmeden duramıyorsunuz en azından onu bilebilirim
Öncelikle cidden allah yaşatmasın. O çekilebilecek veya tedavi edilebilecek bir şey değil. Zamanla çözülür deseler de bu yıllar sürebilir. Bekleyip göreceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,582
Üyeler
163,848
Son üye
butcher44
Top Bottom