Neler Yeni

kendimi durduramıyorum, hep daha fazlasını istiyorum

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
iyi akşamlar, sorunum şu ki, ekipman alacağım. kendi bursum var maddi açıdan ailemi yormuyorum bu konuda, burs 500 tl. klavye mouse kulaklık ve monitor. klavye alırken mesela 600 TL'ye bir klavye buldum, ama 800 TL'ye bi tık daha iyi bir klavye var. sırf daha iyi klavyeyi almak için 1 ay bile bekleyebilirim, sonrasında biraz daha bakınıyorum bu sefer 1klık klavye görüyorum, onu daha çok beğeniyorum aynı zamanda hedefim değişiyor. kulaklıkta da aynısı oldu. 600 700 bütçem vardı baktım ses kalitesi çok iyi bir kulaklık var 1200 tl onu almaya karar verdim ve kendimi durduramıyorum bu konuda.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
vallahi hocam 80 liraya şoktan mis gibi klavye aldım. iş görüyor. kulaklık dışında mouse klavye gibi ekipmanlara çok para vermek bana saçma geliyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende de bundan var ama durmasını az çok biliyorum.
Klavye + mouse'ye 2300 vermiştim

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
çak tokadı kendine.
Cidden ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyi akşamlar, sorunum şu ki, ekipman alacağım. kendi bursum var maddi açıdan ailemi yormuyorum bu konuda, burs 500 TL. klavye mouse kulaklık ve monitor. klavye alırken mesela 600 TL'ye bir klavye buldum, ama 800 TL'ye bi tık daha iyi bir klavye var. sırf daha iyi klavyeyi almak için 1 ay bile bekleyebilirim, sonrasında biraz daha bakınıyorum bu sefer 1klık klavye görüyorum, onu daha çok beğeniyorum aynı zamanda hedefim değişiyor. kulaklıkta da aynısı oldu. 600 700 bütçem vardı baktım ses kalitesi çok iyi bir kulaklık var 1200 TL onu almaya karar verdim ve kendimi durduramıyorum bu konuda.
Kesinlikle açgözlülük yüzünden çok şey kaybettim bu hataya düşmeyin lütfen

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de bundan var ama durmasını az çok biliyorum.
Klavye + mouse'ye 2300 vermiştim
yazık etmişsiniz hocam parayı, ne kadar yanlış olduğunu söylesem de ben de aynı yoldayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Padişah mısın nesin anlamadım ki, ayağını yorganına göre uzatmalısın.
evet işte ama bursun yatmasını beklemek daha mantıklı geliyor, yanlış, farkındayım ama elimden gelmiyor o kontrol

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yazık etmişsiniz hocam parayı, ne kadar yanlış olduğunu söylesem de ben de aynı yoldayı
Piyasa fiyatı 3K olan bir üründü, alalı ay oldu ama şuan satsam yine kâr ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,939
Üyeler
163,908
Son üye
bnkivi
Top Bottom