KENDİNİZE KATTIĞINIZ EN İYİ ŞEY

Reaksiyon skoru
88
sizce kendinize kattığınız en iyi şey nedir
örnek:kitap okuma alışkanlığı edinmek
giyinmeyi öğrenmek vs

giyinmeyi öğrenmek vs
Ergenlik çağımda gelişimimi berbat geçirirken pandemiden dolayı vb gym başlamak oldu. Hem 15 li gelişim yaşlarım çok daha verimli geçti hem. Yüzüm gözüm oturdu daha kaliteli cildim oldu. Özgüvenim arttı, iyiki başlamışım erken yaşta

Genç yaşta davul çalmak ve sahnelere çıkmak.
yabancı dizi/filmler sayesinde İngilizce'mi geliştirmek.

8 yaşında oyun geliştirmeye başlamak. Şuan öğrenciyken para kazanıyorum

saçımı kestirip düzeltip uzatmaya başlamak şubatta super bowl performansından tanımaya başladığım idolüm olarak gördüğüm uyurken tuvaletteyken oyun oynarken okula giderken dışarı çıkarken hemen hemen her yerde dinlediğim Kendrick Lamar'ı tanımak ve dinlemeye başlamam 2.5k verdiğim new era los angeles dodgers 9forty baseball hat'i sabah akşam bakkala giderken bile takmak ve lisenin son senesinde din hocasının daha nasıl olduğunu bilmediğim için yorum yapmayacağım o hariç diğer bütün öğretmenlerin hepsi çok kaliteli insanlar ve matematik hocasının sayesinde tekrar matematiği sevmeye yapabilmeye başlamak kesinlikle hayatımı değişime sokan şeyler

giyinmeyi öğrenmek vs
8-9 yaşından beri kitap okumam-sigara,alkol,kavga,dövüş bulaşmamam-arkadaşlarımı iyi seçmem ve kafaya fazla takmayan biri olmam çünkü olan biten bir şeyi kafaya takmanın artık bir anlamı yok kendini üzmekten sinirlendirmekten başka kafaya takmamayı herkese öneriyorum psikolojiyi iyi etkiliyor

ufc maçlarından ilham alıp dövüşmeyi öğrenmek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,127
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri