Neler Yeni

Kepege iyi gelen şampuan?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
Ya yaz mevsimi hariç diğer mevsimlerde kepek cikiyor az baya az ama rahatsız ediyor sonuçta kullandığım şampuan eskiden Dalin kullaniyordum etki etmedi şuan dove kullanıyorum da kökten şu sorunu nasıl çözerim hangi marka hangi modelini kullanmalıyım yıllardır aynı sorun lütfen cildiyeye veya doktora felan gidin demeyin uğraşamam :D

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
Ya yaz mevsimi hariç diğer mevsimlerde kepek cikiyor az baya az ama rahatsız ediyor sonuçta kullandığım şampuan eskiden Dalin kullaniyordum etki etmedi şuan dove kullanıyorum da kökten şu sorunu nasıl çözerim hangi marka hangi modelini kullanmalıyım yıllardır aynı sorun lütfen cildiyeye veya doktora felan gidin demeyin uğraşamam :D
Ketoral deneyebilirsin eczanelerde var. Cildiyeyle ugrasman gerekecek bir de dostum cok onemli bir mevzu cunku bu

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ketoral deneyebilirsin eczanelerde var. Cildiyeyle ugrasman gerekecek bir de dostum cok onemli bir mevzu cunku bu
İlkdefa duydum teşekkür ederim bakayım ona
Ya hastane ortamı pek sevmiyorum ama yeni şampuana geçeceğim yine geçmezse son çare artık cildiye

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
İlkdefa duydum teşekkür ederim bakayım ona
Ya hastane ortamı pek sevmiyorum ama yeni şampuana geçeceğim yine geçmezse son çare artık cildiye
Hocam mutlaka gidin ne olacagi hic belli olmaz gercekten erken onlem onemli

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Y K
ketoral, restorex

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
bana zamanında doktorum bir hap yazmıştı felaket bir kepek sorunum vardı o hap yok etti ama hap bitince tekrar başladı sonra yaz geldi falan almaya üşendim şimdi hafiften tekrar başladı

Top Bottom