Kepege iyi gelen şampuan?

omerkursunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
381
Ya yaz mevsimi hariç diğer mevsimlerde kepek cikiyor az baya az ama rahatsız ediyor sonuçta kullandığım şampuan eskiden Dalin kullaniyordum etki etmedi şuan dove kullanıyorum da kökten şu sorunu nasıl çözerim hangi marka hangi modelini kullanmalıyım yıllardır aynı sorun lütfen cildiyeye veya doktora felan gidin demeyin uğraşamam :D

Ya yaz mevsimi hariç diğer mevsimlerde kepek cikiyor az baya az ama rahatsız ediyor sonuçta kullandığım şampuan eskiden Dalin kullaniyordum etki etmedi şuan dove kullanıyorum da kökten şu sorunu nasıl çözerim hangi marka hangi modelini kullanmalıyım yıllardır aynı sorun lütfen cildiyeye veya doktora felan gidin demeyin uğraşamam :D
Ketoral deneyebilirsin eczanelerde var. Cildiyeyle ugrasman gerekecek bir de dostum cok onemli bir mevzu cunku bu

Ketoral deneyebilirsin eczanelerde var. Cildiyeyle ugrasman gerekecek bir de dostum cok onemli bir mevzu cunku bu
İlkdefa duydum teşekkür ederim bakayım ona
Ya hastane ortamı pek sevmiyorum ama yeni şampuana geçeceğim yine geçmezse son çare artık cildiye

ketoral, restorex

bana zamanında doktorum bir hap yazmıştı felaket bir kepek sorunum vardı o hap yok etti ama hap bitince tekrar başladı sonra yaz geldi falan almaya üşendim şimdi hafiften tekrar başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,541
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri