Neler Yeni

Kepekli ve yağlı saç için ne kullanılmalı

Spacee

80+
Arkadaşlar saçlarım çok hızlı yağlanıyor ve sürekli kepekli birçok şey denedim pek bi değişkenlik olmadı, sizin bi öneriniz şu u kullan diyeceğiniz belli bir ürün vs. Var mı?

Spacee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam o klasik zaten, onu da çok kullandım diğer şeylere göre biraz daha etki gösterdi gibi ama yine geçmedi kepek
Valla çok marka kullandım bundan pahalısınıda kullandım ama en etkilisi bu oldu. Şampuan dışı bir şey denediniz mi?

Spacee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla çok marka kullandım bundan pahalısınıda kullandım ama en etkilisi bu oldu. Şampuan dışı bir şey denediniz mi?
Valla sirek işe yarıyo diyorlardı denedim bikaç defa yine olmadı bir şey, birden fazla şampuan falan dendim yani çok da başka bişey göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
Yok saçım güzel duruyor da onlarda ama kepeğe gram etkisi olmuyo benim saçin dokusu güzel oluyo ama.

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Sık kullanım derken?
Örnek vermek gerekirse, her akşam yıkamalısın.

Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
Şahsen kullanıyorum ve benimde saçlarım arkadaşın bahsettiği gibiydi. Neredeyse kepek ve yağlanma kalmadı gibi. Cilde göre değişiyor belki o yüzden beğenmemişsindir.

Armi3067

80+ Bronze
Kesinlikle Rossman üzerinden isana marka erkek saç şampuanı öneririm saçlarım hızlı yağlanıyor onun dışında hiç bir problemim yok ama dediğim gibi sabah yıkıyım bir sonraki sabah uyandığımda gözle görülür yağlanma oluyordu ama dediğim şampaunda krem yok direk düz şampuan hatta yıkadıktan sonra gacur gucur ses geliyor elinle şampuanladıktan sonra yıkarken yağlanma problemim çözüldü dene bilir artık 2.günden yavaş yavaş belli oluyor ve bir tavsiyem daha mat wax al duş sonrası kurulayıp wax sür hem mat hemde saçı korudğu için toz vs.'den yağlanma uzar veya çok hafif yağlıyken sür parlaklığını alır wat max ve bir gün daha uzatır yıkama süreni.

buydu kullandığım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba
Arkadaşlar saçlarım çok hızlı yağlanıyor ve sürekli kepekli birçok şey denedim pek bi değişkenlik olmadı, sizin bi öneriniz şu u kullan diyeceğiniz belli bir ürün vs. Var mı?
Ben clear men kullandığımdan beri sıfır kepek.

Top Bottom