Arkadaşlar saçlarım çok hızlı yağlanıyor ve sürekli kepekli birçok şey denedim pek bi değişkenlik olmadı, sizin bi öneriniz şu u kullan diyeceğiniz belli bir ürün vs. Var mı?
Valla çok marka kullandım bundan pahalısınıda kullandım ama en etkilisi bu oldu. Şampuan dışı bir şey denediniz mi?Hocam o klasik zaten, onu da çok kullandım diğer şeylere göre biraz daha etki gösterdi gibi ama yine geçmedi kepek
Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
Valla sirek işe yarıyo diyorlardı denedim bikaç defa yine olmadı bir şey, birden fazla şampuan falan dendim yani çok da başka bişey göremedim.Valla çok marka kullandım bundan pahalısınıda kullandım ama en etkilisi bu oldu. Şampuan dışı bir şey denediniz mi?
Yok saçım güzel duruyor da onlarda ama kepeğe gram etkisi olmuyo benim saçin dokusu güzel oluyo ama.Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
Örnek vermek gerekirse, her akşam yıkamalısın.Sık kullanım derken?
Şahsen kullanıyorum ve benimde saçlarım arkadaşın bahsettiği gibiydi. Neredeyse kepek ve yağlanma kalmadı gibi. Cilde göre değişiyor belki o yüzden beğenmemişsindir.Bebek şampuanları saçı kütük gibi yapıyor kepeğide geçirmiyor benim tecrübelerime göre.
Ben clear men kullandığımdan beri sıfır kepek.Arkadaşlar saçlarım çok hızlı yağlanıyor ve sürekli kepekli birçok şey denedim pek bi değişkenlik olmadı, sizin bi öneriniz şu u kullan diyeceğiniz belli bir ürün vs. Var mı?