Neler Yeni

Kernel Power-41 Hatası

remanuel

80+
Reaksiyon skoru
25
Merhaba,

Aşağıdaki sistemimde internette dolaşırken sistem birden kitleniyor.
Ekran donduktan sonra pc kendini baştan başlatıyor.
Olay Görüntüleyicisinde Kernel Power 41 hatası diye görüyorum.
Ekran kartı, bios, windows uptate vs. Driverlar güncel ama çözüm bulamadım, yardımcı olur musunuz ?

RTX 4070 OC 12 GB
Asus prime b650 m-r anakart
Kingston Beast 8x2 ram
Ryzen 5 7600
Asus Rog Ryuo III sıvı soğutma
650w psu

Ekler

• ss.webp
    ss.webp
    141.4 KB · Hit: 13
PSU > RAM > SSD Şeklinde kontroller sağla.

Merhaba,

Ekran kartı, bios, windows uptate vs. Driverlar güncel ama çözüm bulamadım, yardımcı olur musunuz ?

RTX 4070 OC 12 GB
Kingston Beast 8x2 ram
Ryzen 5 7600
650w psu
aynı problemle ugraşiyorum enson anakart işlemci ram degiştim gene cozulmedi ssd de sorun yok buyuk ihtimalle psu kaynaklı bi sorun hocam

ŞAnsliysan Psu şanssizsan GPU sorunu bile olabilir

1746454013019.webp

Bendede bu sorun mevcuttu tabi seninki 41 63 mü bilmiyorum ama psu değiştikten sonra düzeldi hala aynı eski anakart var çok nadir kitlendiği için uğraşmıyordum şuan aynı a320 anakartı kullanıyorum bir sıkıntı yok psu değiştikden sonra olmamaya başladı psu olabilir

Merhaba,

RTX 4070 OC 12 GB
Kingston Beast 8x2 ram
Ryzen 5 7600
650w psu
Evet Bu Hatayı Geçen sene Bende Alıyordum. En son Sistemi Parça parça Sattım Neden Kaynaklandıgını Anlamadım. Ama Belli bir süre sonra Gećmişti. Büyük ihtimal bi Yazilim Çakışması oluyor sistemde

Alıntıyı görüntüle
Bendede bu sorun mevcuttu tabi seninki 41 63 mü bilmiyorum ama psu değiştikten sonra düzeldi hala aynı eski anakart var çok nadir kitlendiği için uğraşmıyordum şuan aynı a320 anakartı kullanıyorum bir sıkıntı yok psu değiştikden sonra olmamaya başladı psu olabilir
forumlarda da genelde psu diyor sistem kaldırmadığı için olabilir mi bilmiyorum. oyunlarda olmuyor ama nette 6-7 sekme açık bıraktıktan sonra olmaya başladı.

forumlarda da genelde psu diyor sistem kaldırmadığı için olabilir mi bilmiyorum. oyunlarda olmuyor ama nette 6-7 sekme açık bıraktıktan sonra olmaya başladı.
bende wallpaper engine açikken oyunlara girdikten 10-20 bilemedin 5 dk içinde oluyor whea_uncorroctabe_error hatalı kodu alıyorum minidump oluşturmuyor

kaldırmamakla alakası yok benim psu 600w dı sistemin yük altında max çektiği 270w dı ona rağmen yapıyordu ama eskiydi

kaldırmamakla alakası yok benim psu 600w dı sistemin yük altında max çektiği 270w dı ona rağmen yapıyordu ama eskiydi
benim tahminimce psudan kaynaklanıyor çunku anakart işlemci ramimi degiştirdim hayla duzelmedi veya kasamda kaçak var oda imkansiz gibi bişey direk sistem çop olurdu oyle olsaydi

benim tahminimce psudan kaynaklanıyor çunku anakart işlemci ramimi degiştirdim hayla duzelmedi veya kasamda kaçak var oda imkansiz gibi bişey direk sistem çop olurdu oyle olsaydi
kullandığın üçlü prizi ve duvardaki priz girişini değiştirerek denemekte mantıklı olabilir, bazı evlerde topraklama sıkıntısı oluyor, yayıncı erayın rahmi diye iğrenç bir arkadaşı mevcut o mahlukatta bilgisayarıyla donma kapanma cızırtı vs. saçma şeyler yaşıyordu odasındaki tesisatı topraklattı düzelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,637
Üyeler
173,405
Son üye
nuv3tr4
Geri