Neler Yeni

Yardım Keyubu mu Kayizer mi?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Aşırı pahalılar. Çok saçma ama vds bile olsa başka ip ddos yiyince senin makinanda gidiyor. Performans olaraksa aşırı kötü, ilgilenen yok, sadece panel, destek ise sadece satın alana kadar. Siteleri dumplanıyor bilgileriniz çalınıyor vb. Yani adamların tek amacı ürünü satabilmek.
Teşekkürler. Ama sanırım bilgilerim çalınsa çok umrumda olmaz. Her gün yedeklicem haritayı. Bir gün ddos yese nolur yemese nolur.

CptSpork

80+ Bronze
Bana soracak olursan ikisi de kötü. Arkadaşların ile aranızda oynuyacaksanız çok düşünmeye gerek yok birisini al geç. Sorun yaşamazsınız.

etnetalw

80+ Bronze
Aşırı pahalılar. Çok saçma ama vds bile olsa başka ip ddos yiyince senin makinanda gidiyor. Performans olaraksa aşırı kötü, ilgilenen yok, sadece panel, destek ise sadece satın alana kadar. Siteleri dumplanıyor bilgileriniz çalınıyor vb. Yani adamların tek amacı ürünü satabilmek.
10 makinaya tek 1 ip havuzundan hizmet sağlanılırsa ve 1 ip havuzu ddos yerse evet tüm o ip havuzundakiler etkilenir.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit Arık
Teşekkürler. Ama sanırım bilgilerim çalınsa çok umrumda olmaz. Her gün yedeklicem haritayı. Bir gün ddos yese nolur yemese nolur.
Bilgi dediğim. Siteye girdiğiniz mail, tel no, şifre, kredi kartları, pluginler, lisanslar, sitedeki konuşmalarınız, makineniz vb. Bu hosting firmalarında bu durum hep oluyor fakat oceanbilişim de bunların hiçbiri olmuyor. Tek sorunu her hafta 30dk-1saat güvenlik vb. İçin bakıma alınıyor. Ki bu da müşterilerine önem verdiğini gösterir. Bu güne kadar orada 10-15k lık vds almışımdır. Aynı zamanda eskiden alt bayiliğinide yaptım.

Top Bottom