Kfc Çok Pahalanmış ..

Adanada Fast Food yemek zaten saçma 😀

İstanbul gibi şehirlerde KFC kemiksiz kutu ile tavuk çökertmenin fiyat olarak pek farkı kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KFC uygulamasında eve siparişte geçerli. İstediğin kadar alınıyor ilk siparişe özel vs değil.
orda yense iyimiş ya

Gamer kova internetten söyleyip ordan alinca o fiyat oluyor. Direk ordan kampanyasiz fiyat

Magazadan al secebiliyorsun
kfc nın uygulaması mı yoksa hangı uygulama hocam

gün popeyes günü 😂
bu arada bence o daha güzel
aşşırı derece kötu yapıyorlar bu arada

orda yense iyimiş ya

Yok direk internet sitesinden sepete ekle de oradan magaza sece tiklayip hangi magaza olduğunu seçin ödeyin. Ödedikten sonra kasiyere gidip internet siparisim vardi diyin oda hazirlayip verecektir. Unutmayin odedikten sonra gidip soyleyin yoksa hazirlanmaz

Yok direk internet sitesinden sepete ekle de oradan magaza sece tiklayip hangi magaza olduğunu seçin ödeyin. Ödedikten sonra kasiyere gidip internet siparisim vardi diyin oda hazirlayip verecektir. Unutmayin odedikten sonra gidip soyleyin yoksa hazirlanmaz
tamamdır hocam teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
bence doyurmayan kova olmalı adı tek kişi bile iken doymazdım

gün popeyes günü 😂
bu arada bence o daha güzel
gayet doyuruyor

ben ezelden berı yerım önceden de diğer yerele göre yuksektı fakat şuan hem aşırı yüksek hemde içeriği az

bunu kampanya mı gidip normal sipariş verebiliyormuyuz
sipariş verebiliyorsun ama kendi sitesinden vermen lazım yemeksepeti getir gibi yerlerde 300 kendi sitesinde 150

Dışarıda yemek yemek çok pahalı artık. Kahveye 70 lira bayıldığımız zamandayız. Sadece yemek değil her şey. Bir pantolon bakıyorum 1000 lira. Tişört bakıyorum 600 lira. Delirmemek elde değil.

sipariş verebiliyorsun ama kendi sitesinden vermen lazım yemeksepeti getir gibi yerlerde 300 kendi sitesinde 150
teşekkürler

gayet doyuruyor

ben bölge seçıyorum o menü çıkmıyor şansızlık gene peşimi bırakmadı

Son düzenleme:
orda yense iyimiş ya

hocam bilmiyorum sana mı öyle geldi ama benim burada aşırı güzel 1 saat sıra bekliyorum

hocam bilmiyorum sana mı öyle geldi ama benim burada aşırı güzel 1 saat sıra bekliyorum
bende kfc seven bırı olarak üzüldüm merkezı bır yerdeyım 3 farklı şube seçtım 3ünde de gelmıyor o menü

İstanbul gibi şehirlerde KFC kemiksiz kutu ile tavuk çökertmenin fiyat olarak pek farkı kalmıyor.
Pek bir fark yoksa o zaman KFC almanın yine bir mantığı yok. Tavuk çökertme bi' tanedir.

Dışarıda yemek yemek çok pahalı artık. Kahveye 70 lira bayıldığımız zamandayız. Sadece yemek değil her şey. Bir pantolon bakıyorum 1000 lira. Tişört bakıyorum 600 lira. Delirmemek elde değil.
Americano içtimdi cafede 80 tldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,160
Üyeler
188,535
Son üye
bakomancuso
Geri