Kickboks mu muaythai mi?

pckpt

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar kickboks ile muaythai arasındaki fark nedir? 1.80 boy 70kiloyum hangisini tercih etmeliyim oturduğum mahalle çok sıkıntılı hem kendimi savunmak hemde karşıdakini nakavt etmek istiyorum ntrenmanın sertliği önemli değil

İkisinde de yeteri kadar ustalaşırsan tek hamlede öldürücü darbeler vurabilirsin. Fakat hangisi daha tehlikeli diye soracak olursan kesinlikle Muay thai.

İkisinde de yeteri kadar ustalaşırsan tek hamlede öldürücü darbeler vurabilirsin. Fakat hangisi daha tehlikeli diye soracak olursan kesinlikle Muay thai.
Ne konuda daha iyi muaythai kral diz ve dirsek filan diye okudum o olaydan mı

Ne konuda daha iyi muaythai kral diz ve dirsek filan diye okudum o olaydan mı

Evet. Kickboks normal tekme ve yumruk, Muay Thai'de diz, dirsek falan da var. Daha fazla zarar verici.

Valla amatör düzeyde muay thai yapan bir tanıdık vardı şakasına uğraşıyordu benimle (yaptığı şakalar kadar ağır dayak daha ömrümde yemedim) sinirleniyordum ama vurmuyordum adam sonuçta muay thai biliyor şakayla bana böyle dayak attıysa gerçek kim bilir ne yapar. O yüzden ben muay thaiyi daha sert acımasız buluyorum

Valla amatör düzeyde muay thai yapan bir tanıdık vardı şakasına uğraşıyordu benimle (yaptığı şakalar kadar ağır dayak daha ömrümde yemedim) sinirleniyordum ama vurmuyordum adam sonuçta muay thai biliyor şakayla bana böyle dayak attıysa gerçek kim bilir ne yapar. O yüzden ben muay thaiyi daha sert acımasız buluyorum
Anladım kral ama muhtelemen muaythai seçicem teşekkür ederim

Merhabalar kickboks ile muaythai arasındaki fark nedir? 1.80 boy 70kiloyum hangisini tercih etmeliyim oturduğum mahalle çok sıkıntılı hem kendimi savunmak hemde karşıdakini nakavt etmek istiyorum ntrenmanın sertliği önemli değil
İkisi arasından muaythai daha etkili olur. Kickboks ta adı üstünde boks ama tekmesi var ekstra muaythai ise daha geniş hareket yelpazesi ile çeşitlilik sunar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacın kendini savunmak ise direk savunma odaklı eğitimler alabilirsin çevrende varsa

Kickboks daha eğlencelidir uygulama olarak daha çok alan bulursun ama muay thai de karşılıklı sparring işi zor pek eğlenceli olmaz ama boyun uzun olduğu için muay thai oneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri