pekcevik
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,600
- İsim
- Mert Pekçevik
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun Bilgisayarları
- pekcevikk
- Discord
- bigg papi locsta
Yulafın 100gr 17 gr protein var Lor peynirinde 100gr da 11gr var uzun süredir bu işin içinde olduğun baya belli oluyo gelmiş 3x12 yap diyosun 3x12 yapcağına hiç yapmasın daha iyi Tavuk Pilavda 100gr da 7.25gr protein var öyle bi sallıyosun ki insanlara da yanlış bilgi veriyosunYa kardeşim lor peyniri ve yulaf öneriyon gidip 2 3 youtuberden görmüşsün lor peyniri hadi neyse yulafi 5 6 sene önce kilosu 3 TL den atlara veriyoduk anasını satayım senin youtuberler yüzünden hayvan gibi zamladilar ki içinde ki protein karıncaya yetmez gelip bana tavuk pilavi sagdan soldan duyma diyosun aktif spor yapmasamda uzun süredir bu isin icindeyim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum emin ol. Protein kalitesi diye bir şey var zaten sen bilmezsin 1. Yumurta 2. Tavuk 3.Yoğurt bunlar direkt protein sentezini etkiler. Bir de senin mantikla bakarsak kuruyemisler dolu protein ama ye bakiyim gobek saliyon 1 haftaya her neyse lutfen yanitlama zaten rage geçirdim sal beni.
adam kilo almaya çalışıyor evden çalışacağını söylüyor ben 2 senedir evde çalışıyorum salonda ki azmi rocky bile evde saglamayaz ki zaten kilo almaya çalıştığı için ev daha mantikli sen rahat ol yani gidip internetteki hazir programlara bakarak laf yapmaya gerek yok zaten arkadaşa programi da dumeneden verdim o programla gelişir elbet ama ben onun vücudunu bilmedigim icin neye gore verebilirim ve kilosu az olduğu için full body 5 set yaparsa veya bolgesel 4 set yapsa bile eleman sittinsene kilo alamaz çünkü kilo düşük yağ orta denebilir direkt bulka girmesi lazim bulktada sizin dediğiniz kurallarla ilerleme olmaz bulkun anlami olmaz yanlış anlaşılmasin burda ego yapmıyorum ama bilmiyorsaniz konuşmayın kardeşim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu fat oluyor. Genelde