16 yaşımda lise 2ye giden bir öğrenciyim. Boyum 175 cm bu aralar hızlı uzadim kilom yaklaşık 45. Fakat şunu soyleyeyim boyum uzamadan önce de kilom akranlarimdan azdı yani hayatım boyunca öyleydi. Artık genç olduk sonuçta bu kiloda az geliyor hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum artık beslenmemi düzene soktum ve attırdım günlük en az 80 gram protein almaya çalışıyorum yakın zamanda fark olacak mı göreceğiz. Ayrıca günlük bütün vücut spor yapiyorum yaklaşık 30 dakika. Mesela şinav çekemiyordum düzenli spor yapali sayilarim tekrarlarim artıyor. Damarlı bir vücuda sahibim ki bu hoşuma giden bir şey. Konuya gelecek olursak dediğim gibi zayıfım ve hedefim bır yandan kilo alırken bir yandan spor yaparak hem sağlığımı korumak hemde kaşlarımı guclendirmek istiyorum kol ve karın kaslarım ortalama var zayıf olmama rağmen. En çok kilodan şikayetciyim ama Allah'a şükürler olsun gücüm ve sağlığım yerinde. 60-70 kilo arkadaşlarımı devirebiliyorum. Nerden geliyorsa o kiloya o güç bende saskinimda neyse . Sizden istediğim bana tavsiye verin ne yapabilirim daha başka kilo almak için. Boş yapacaklar hiç yazmasin moralimi bozmasın.