Neler Yeni

Kilo Almam İçin Ne Yapmam Lazım

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
paran oldukca et ye patates ye pilav ye ama acıkmadan ye yemeğini yedin tekrar bi öğün yemek için acıkmayı bekleme yapıştır gitsin sürekli tok gez sürekli ama böyle yemeği yedikten sonra gelen tokluk varya öyle sağlık açısından nasıl olur bilmiyorum bilene danışmak lazım

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
benim boy 164 kilo 80 ilerde kiloları başkalarına aktarma teknolojisi bulursalar ben sana veririm benim kilolardan :)

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
geceleri bol bol şekerli yiyecekler ye hamur işi gibi yiyecekleri tüket sebze meyvelerden az uzak dur ara yiyecek olarak devamlı şekerli yiyecekler ye.
Kilo mu aldırıyon kanserden ölmesini mi istiyon

şahin doğan

80+ Platinum
geceleri bol bol şekerli yiyecekler ye hamur işi gibi yiyecekleri tüket sebze meyvelerden az uzak dur ara yiyecek olarak devamlı şekerli yiyecekler ye.
damar tıkanıklığı kalp krizi yağlanma istiyorum dememiş

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
ard
önerdiğiniz yöntem çok saçma arkadaş kilo alabilir belki ama çok sağlıksızca olur

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
paran oldukca et ye patates ye pilav ye ama acıkmadan ye yemeğini yedin tekrar bi öğün yemek için acıkmayı bekleme yapıştır gitsin sürekli tok gez sürekli ama böyle yemeği yedikten sonra gelen tokluk varya öyle sağlık açısından nasıl olur bilmiyorum bilene danışmak lazım
Bu biraz sıkıntı yaratır aile evinde dışarıda yemen lazım ya da evdeki herkese 4 kardeş olursan özellikle

Akhun57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Batuhan
16 Yaşındayım
50 Kiloyum
Kilo Almam İçin Ne Yapmam Lazım
Kardesim 39 kilodan 80e çıktım kesinlikle kontrolsüz yiyip kilo alma bir ben öyle yaptim öyle igrenc oluyor ki göbek sıska kollar birde genetigin kötüyse abooo sana tavsiyem ara ara sık sık Yemen sağlıklı karbonhidrat alman Protein sebze meyveni eksik etmemen bunlardan önce kan testi eksik vitaminin varmi bakilsin varsa kaliteli multivitamin cok katkı sağlar ve sağlam düzenli spor yağ olarak degil kas olarak kilo aldirir cok güzel olur bu arada sporda güzel iştah açar

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yiyip yiyip kilo alamıyorsun diye bir şey yok. Yemiyorsun. Ben de öyleydim. 1.83 59 kiloydum. Spor + dengeli beslenmeyle 77 kiloya çıktım. Yediğim her şeyi tartarak yiyordum. Beyaz ekmeği ve şekeri hayatımdan çıkarmıştım. Korona döneminde saldık biraz ama yapı sağlam oldu artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hamur ye diyen bir şeyden anlamayanları dinlersen o ince vücudunda bir de göbek olur en kötüsü de o skinny far diye geçer

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Kilon iyi fazla kaçırma yemekleri. Benim gibi 70 küsür kilo olursun.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Kola fanta falan iç diyenleri dinleme günlük alacağı kalori miktarı vardır insanın kilo almak için kalori hesabı yapacaksın kolayı fantayı azalt içmesen tabi daha iyidir ama kalori hesabı yap internetten (Kalori hesaplama) genel olarak böyle bunlara rağmen kilo almazsan ki böyle bir şey imkansız. Bir kuralı var kilo almanın harcadığından fazlasını yersen kilo alırsın tam tersi olursa kilo verirsin.....

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
önerdiğiniz yöntem çok saçma arkadaş kilo alabilir belki ama çok sağlıksızca olur
Kontrolü kilo almak zor ve baya etkisiz ne yazık ki zaten önerdiğim yöntemleri Hamile kadınlara yapıyorlar öneriyorlar.

Top Bottom