sporla beraber toplamda 25 kilo aldım kardeş ne anlatıyon sen boy 1.94 99 kiloyum spordan önce 75 kilo falandım gayet kasta yaptım kilomu da aldımAhahah bana laf atanların çoğu zargana veletler. +300 kalori fazla alıp sporda -500 kalori verince kilo verince gelen pişmanlık hissi. Bu ülkenin gelişememe sebebi sizsiniz aw
Program olarak attığım bence uygun zaman yoksa 30dk diyor 45dk da bitse bile iyi para varsaÇok fena gondikleyesim geldi seni napsak ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tariflerini atarsan memnun olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok doğru anlamışsın para var zaman yok öner bir şeyler bana
harbi saglamProgram olarak attığım bence uygun zaman yoksa 30dk diyor 45dk da bitse bile iyi para varsa
Sabahları gainer + 50gr fıstık ezmesi ( ballı olabilir )+ 2 dilim ekmek
Öğlen 250gr tavuk 400gr pilav +50gr bebek bisküvisi
ögleden sonra: 3 yumurta [sabahta yenilebilir) + 10 badem
Akşam 250gr tavuk 400gr pilav 50gr bebek bisküvisi
kilonu ve boyunu yazarsan daha net olur burasi 3k kalori civarı
Alıntıyı görüntüle
makroları da bu şekilde
Kilo almak için antrenmandan çok yenilen besin önemli ama bu makrolar yoğun bir programı kaldırabilir
Kahvaltıda 100gr tereyağı tavada erit. 5 yumurta kır. Tuzla, Karabiberle.. Bir Bütün ekmeği bıçakla yar. Arasına yağıyla birlikte yumurtaları dök.Merhaba, kilo alma sürecindeyim bunun yanında ağır antrenmanları yapmak istiyorum. Fakat spor salonuna gitmeyeceğim. Evde ağırlıklarım var. Sizce en uygun antrenmanlar hangisi?
Skinny fat olurHayır. Yedikleri şeyleri bu hareketlerle atabilir. Kilo alma sürecini bilipte program yapmayı bilmiyorsa zargana olduğunu düşünüüyorum. Bu yüzden yemek yiyip hareket etmemeli.