eatmysucuk
80+
Arkadaşlar kilo almak için tavsiyeniz var mı?59 kilo sınırını geçemiyorum.Boyum 1.75 civarı.
bende senin gibi burda cevap bekliyecemArkadaşlar kilo almak için tavsiyeniz var mı?59 kilo sınırını geçemiyorum.Boyum 1.75 civarı.
Arkadaşlar kilo almak için tavsiyeniz var mı?59 kilo sınırını geçemiyorum.Boyum 1.75 civarı.
Bende aynı sizin gibiyim. İstesekte kilo alamıyoruz galiba. Ben artık oluruna bıraktım. İleride alacaz herhalde.bende senin gibi burda cevap bekliyecem
55 kg civarı
178 CM
inşallahBende aynı sizin gibiyim. İstesekte kilo alamıyoruz galiba. Ben artık oluruna bıraktım. İleride alacaz herhalde.
aynı şekilde ben debende senin gibi burda cevap bekliyecem
55 kg civarı
178 CM
ama fitness yapmak belki işe yarayabilir. Kasların falan şişiyo. Hemde daha fazla besleniyosun sporda enerji harcadıgın için.Bende aynı sizin gibiyim. İstesekte kilo alamıyoruz galiba. Ben artık oluruna bıraktım. İleride alacaz herhalde.
istemesende basıyon proteini.ama fitness yapmak belki işe yarayabilir. Kasların falan şişiyo. Hemde daha fazla besleniyosun sporda enerji harcadıgın için.
Ama türkiyedesin ve paran yoktur protein odaklı beslenmek için.ama fitness yapmak belki işe yarayabilir. Kasların falan şişiyo. Hemde daha fazla besleniyosun sporda enerji harcadıgın için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
istemesende basıyon proteini.
Bende hiçbir şey işe yaramadı işte. Artık saldım.ama fitness yapmak belki işe yarayabilir. Kasların falan şişiyo. Hemde daha fazla besleniyosun sporda enerji harcadıgın için.
Ama türkiyedesin ve paran yoktur protein odaklı beslenmek için.
cidden miBende hiçbir şey işe yaramadı işte. Artık saldım.
Ben evde dambıl ile bı ara spor yaptım 50 den 60 a çıktım ama daha fazla olmuyorama fitness yapmak belki işe yarayabilir. Kasların falan şişiyo. Hemde daha fazla besleniyosun sporda enerji harcadıgın için.
Ama türkiyedesin ve paran yoktur protein odaklı beslenmek için.
Başla tabii ki. Bana faydası olmadı diye sana da faydası olmayacak anlamına gelmesin. Sana faydası olur belki.cidden mi
sence başlamıyım mı ?
annen baban yaparken kilo kilidi koymuş sanırım . Maks 60 üstü desteklemiyor.Ben evde dambıl ile bı ara spor yaptım 50 den 60 a çıktım ama daha fazla olmuyor
Sağlıklı kilo almak çok zor bence onun dışında yağ olarak almak kolayŞaka mı? Nasıl kilo almıyorsunuz? 1 haftalığına dışarı çıkmayın her 2 saatte bir yemek yiyin bakın nasıl şişip kilo alıyorsunuz.