Neler Yeni

Kilo verdiren ulaşılması kolay yiyecekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yiğit Demirci
Boyum 1.81 kilom 72 civarlarında geziyor ufaktan göbeğim var spora başladım 2 haftadır gidiyorum 70kiloya düşmek istiyorum.Bunun için ulaşılması kolay kilo verdiren yiyecekler önerir misiniz?

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Boyum 1.81 kilom 72 civarlarında geziyor ufaktan göbeğim var spora başladım 2 haftadır gidiyorum 70kiloya düşmek istiyorum.Bunun için ulaşılması kolay kilo verdiren yiyecekler önerir misiniz?
Kanka kilo verdiren yemek yoktur hepsinde kalori var ama yağ yakıcı şeyler var

tarçın kahve su falan ben de tam bilmiyorum ama araştırırsan çok rahat bulurusn

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Olabildiğince su tüketmeye çalışın.
İnternetten günlük su tüketimi miktarını hesapla ona göre tüket.

Besim Tibuk

80+ Gold
Kilo verdiren yemek diye bir şey yoktur ama az kalorili, tok tutan şeyler yardımcı olabilir.
Brokoli ya da ıspanak yardımcı olabilir.
Bol bol su ile de destekleyiniz.
Tabii işin pir'i @Ensar Bey daha iyisini bilir.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Günde 500 kalori + 5L su + akşama kadar kahve 1 haftada 6 kilo verdim. Ama bunun tamamı yağ değil sana söyleyeyim, ödem atmak için kendi yaptığım içecekler içtim bu süre içinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yiğit Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilo verdiren yemek diye bir şey yoktur ama az kalorili, tok tutan şeyler yardımcı olabilir.
Brokoli ya da ıspanak yardımcı olabilir.
Bol bol su ile de destekleyiniz.
Tabii işin pir'i @Ensar Bey daha iyisini bilir.
Çok teşekkür ederim Tibuk bey.. Ankarayı bir yere satsak toptan böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 500 kalori + 5L su + akşama kadar kahve 1 haftada 6 kilo verdim. Ama bunun tamamı yağ değil sana söyleyeyim, ödem atmak için kendi yaptığım içecekler içtim bu süre içinde.
Günde 500 kalori alıp nasıl tok kaldınız acaba?

Besim Tibuk

80+ Gold
Yaptığınız çok sağlıksız ;(
500 kalorinin 2 katı bile yeterli değil.
Ciddi sorunlara yol açar ve verdiğinizin fazlasını alırsınız.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Sakın böyle bi' saçmalık yapıp günlük 500 kalori almayın çok zararlı. İnsanlar günlük ortalama 1500-2000 kalori harcar. Sporcular çok daha fazla.
Eğer asgari kalori seviyesinin altına inerseniz hem bir çok hastalığa sebep olabilir hem de verdiğiniz kiloları çok hızlı bir şekilde geri alırsınız.
Kilo vermek istiyorsanız bile günlük en az 1600 kalori alın.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
@Besim Tibuk @baid yapmasını söylemedim zaten, kendi yaptığımı söyledim. İnsanların kilonuzla dalga geçtiğini ve artık bir şeyleri en hızlısından değiştirmenin vaktinin geldiğini anladığınızı düşünün. Boğazınızdan iki lokma bir şeyler geçtiğine şükredersiniz.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
@Besim Tibuk @baid yapmasını söylemedim zaten, kendi yaptığımı söyledim. İnsanların kilonuzla dalga geçtiğini ve artık bir şeyleri en hızlısından değiştirmenin vaktinin geldiğini anladığınızı düşünün. Boğazınızdan iki lokma bir şeyler geçtiğine şükredersiniz.
Zaten spor yapmaya başlayan insanların ana motivasyon kaynağı dış görünüşüdür. Yani sana özel bir durum değil bu. Bende bu zamanlardan geçtim ama asla böyle saçma bir diyet yapmadım, hatta buna diyet demek bile yanlış olur oruç olmuş bu. Spor + düzenli beslenme ile çözülemeyecek sorunlar değil bunlar.

Besim Tibuk

80+ Gold
En hızlısı çok saçma.
Bıraktığın an eski haline döneceksin zaten.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Sakın böyle bi' saçmalık yapıp günlük 500 kalori almayın çok zararlı. İnsanlar günlük ortalama 1500-2000 kalori harcar. Sporcular çok daha fazla.
Eğer asgari kalori seviyesinin altına inerseniz hem bir çok hastalığa sebep olabilir hem de verdiğiniz kiloları çok hızlı bir şekilde geri alırsınız.
Kilo vermek istiyorsanız bile günlük en az 1600 kalori alın.
Hocam ben 1500 1600 Bandında Almaya çalısıyorum pazar haric hergün yürüyorum 90 dan 88 e düstüm yavas yavas dediğiniz gibi saglıklı oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Top Bottom