Neler Yeni

Kilo veriyorum sonra tekrar alıyorum

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
Çok kolay kilo veren birisiyim. Haftada 3-5 kilo veririm genellikle ama verdiğim kilolar kalıcı olmuyor ve sonra tekrar alıyorum. Bana ne önerirsiniz?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Çok kolay kilo veren birisiyim. Haftada 3-5 kilo veririm genellikle ama verdiğim kilolar kalıcı olmuyor ve sonra tekrar alıyorum. Bana ne önerirsiniz?
Diyetle kilo verilmez. Diyet boş bir şeydir. Şeker ve hamuru bırakıp spor yaparsan sağlıklı ve güçlü bir vücuda sahip olursun. Önemli olan kilo vermek değil yağ oranını düşürmektir. Yani istersen Diyetle 30 kg ver, diyeti bıraktığın an geri alırsın.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyetle kilo verilmez. Diyet boş bir şeydir. Şeker ve hamuru bırakıp spor yaparsan sağlıklı ve güçlü bir vücuda sahip olursun. Önemli olan kilo vermek değil yağ oranını düşürmektir. Yani istersen Diyetle 30 kg ver, diyeti bıraktığın an geri alırsın.
Diyetisyenler sizinle aynı düşünmüyor

-CrawL

80+ Gold
Ok bro Bira göbeğiyle gez güçlüyüm dersin puahahaha

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Ok bro Bira göbeğiyle gez güçlüyüm dersin puahahaha
Ne kadar cahilce bir yorum ya. Göbeğin g si yok bende. Demek istediğimi anlamamışsınız boş yapıyorsunuz. Ben diyorum ki hiçbir şey yemeyince kilo verme olayı saçmalık çünkü bıraktığın an geri alırsın. Şeker ve hamuru bırakıp sağlıklı beslensen aç kalmana da gerek kalmaz yağlı da görünmezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyetisyenler sizinle aynı düşünmüyor
Diyetisyenlerin müşterisine göre değişiyor 150 kg obez bi insana bunu diyemezsin benim söylediğim skinny fatlar ve genel kilolu insanlar için herkesin diyeti değişir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Ne kadar cahilce bir yorum ya. Göbeğin g si yok bende. Demek istediğimi anlamamışsınız boş yapıyorsunuz. Ben diyorum ki hiçbir şey yemeyince kilo verme olayı saçmalık çünkü bıraktığın an geri alırsın. Şeker ve hamuru bırakıp sağlıklı beslensen aç kalmana da gerek kalmaz yağlı da görünmezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyetisyenlerin müşterisine göre değişiyor 150 kg obez bi insana bunu diyemezsin benim söylediğim skinny fatlar ve genel kilolu insanlar için herkesin diyeti değişir.
Çok haklısınız hocam cidden adam zar zor bir şey yemeyerek dayansa ve kilo verse o kiloda kalınacağını sanıyor herhalde. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek en doğrusu.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,177