123kral14
80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. Herkes forma girmek istiyorum fakat ne yapacağını bilmiyor. Hemen anlatayım ama ilk önce şunu söylemeliyim ki konu tasarımı konusunda kötüyüm. Okurken sizi biraz uğraştırabilirim.
Boy, kilo, cinsiyet, hareket seviyeni girerek bunu bulabilirsin.
yüksek karbonhidratlı gününüz olacak. Haftada 4 gün düşük 3 gün yüksek yapacaksınız.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıda aldığım ürünler var. Fazla detaylı anlatamamış olabilir ama sizin neyi bilmeniz gerekir ona göre anlatmaya çalıştım, boş bilgi olmadan,.
1-TDEE
TDEE sizin bir günde ne kadar kalori harcadığınızı gösteren bir değerdir.A-Nasıl hesaplanır?
https://www.calculator.net/tdee-calculator.htmlBoy, kilo, cinsiyet, hareket seviyeni girerek bunu bulabilirsin.
B-Hesapladık şimdi ne olacak?
Çıkan sonuçtan 400 çıkaracaksın ardından da çıkan sonuca 200 ekleyeceksin. 400 çıkardığınızda çıkan sonuç sizin düşük karbonhidratlı gününüz, bu gündeki karbonhidrata da 200 eklediğinizde çıkan sonuç iseyüksek karbonhidratlı gününüz olacak. Haftada 4 gün düşük 3 gün yüksek yapacaksınız.
2-Hangi egzersizleri yapacağız?
Ben salonda yapma taraftarıyım. Salonda ilk 4-6 hafta ,ağrılarınıza ve gücünüze göre kendiniz karar verin, full body antrenman yapacaksınız. Ardından yapılacakları söylemem boş olur çünkü %90'ınız oraya kadar gelemeyecek. İnternette bununla alakalı bir sürü video var. Onlara bakıp kendinize bir program hazırlayabilirsiniz. Salondaki hocaların %70'i yalandan bir şeyler sallıyorlar. Bunlara dikkat edin.A-Salon ücretleri ne kadar?
Salon ücretleri; 500,550,600 TL civarında -3 aylık-.3-Yemek
Arkadaşlar TDEE olayını yaptıktan sonra ürünlerin arkalarında yazan değerlerden yola çıkarak veya internetten bakarak kendinize göre olan TDEE değerlerine uymaya çalışmanız lazım.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıda aldığım ürünler var. Fazla detaylı anlatamamış olabilir ama sizin neyi bilmeniz gerekir ona göre anlatmaya çalıştım, boş bilgi olmadan,.