Kilo vermek için ek takviye önerisi.

Gidişat güzel fakat son zamanlarda yavaşlayınca çok kalori açığı oluşturmaya çalışma.Kardiyoları artırırsın diye düşünüyorum
Önceden de bir kilo verme serüvenim vardı. O zaman da 82 civarında 2-3 hafta kadar takılmıştım. Muhtemelen yine belirli bir kiloda bir süre sabit kalırım. Şu an hedefim 85'e kadar hızlıca düşüp sonrasında haftada 200 gramda versem umurumda olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kan daki insülin değerim 45 çıktı kilo vermemi o kadar zorlaştırıyor ki anlatamam
G.O

hocam çok kısa sürede yüksek yağ atımı çok zor
eğer şekeri bile kestiyseniz su atarsınız
ki sizin için en makülü yüksek su tüketimi
Bu hafta diyete çok uyamadım. 2 Gün zorunluluktan sabahları börek, öğlenleri ekmek arası döner yedim ve bu hafta günde 1.5 LT'den fazla su içmememe rağmen 1.3 kilo vererek 92.9'a düştüm bu hafta. 1 ay boyunca her hafta üst üste 1.5 KG su atmam imkansız vücuttan bu diyetle diye düşünüyorum. Günlük ortalama 150 GR Protein aldığım ve hafif ağırlık çalıştığım için verdiğim kilonun kaslardan olduğunu da düşünmüyorum.

hocam bende ne yediğim porsiyonları aynı-artırıyorum daha az yiyorum daha çok hareket ediyorum çok su içiyorum bende son 1 yılda 14 kilo aldım spor salonuna gittim 3.5 ay boyunca kardiyo ailemde kalıtsal tiroit kanseri var bende yok ama demir eksikliği nefes darlığı var git gitde kilo alıyorum diyet-oruç-spor işe yaramadı ne yapmam lazım

hocam bende ne yediğim porsiyonları aynı-artırıyorum daha az yiyorum daha çok hareket ediyorum çok su içiyorum bende son 1 yılda 104 kilo aldım spor salonuna gittim 3.5 ay boyunca kardiyo ailemde kalıtsal tiroit kanseri var bende yok ama demir eksikliği nefes darlığı var git gitde kilo alıyorum diyet-oruç-spor işe yaramadı ne yapmam lazım
Doktora gitmeni öneririm. Benim de bütün baba tarafında tiroit var hepsi ameliyat oldu hatta bir amcamda da şu an var ve günde 6-7 öğün yemesine rağmen kilo veriyor tiroitten dolayı. Bu durumda aklıma gelen tek şey sizde de tiroit olması ama benim dediklerim çevremden gördüğüm şeyler. Kesinlikle doktora gidin.

Geri