Neler Yeni

kilo vermek istiyorum nasıl verebilirim ?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
herjese merhabalar yaşm 15 boyum 1.90 kilom 85 fakat biracı göbeğim var bunu eritip nasıl kilo verebilirin evimizin biraz önünde park var yardımcı olabilirseniz sevinirim

.RBO.

80+ Silver
O boy ne bismillah annen yemekte ne koyuyorsa onu yiyeceksin abur cubur yemeyeceksin bol bol su içeceksin arada sırada koşuya çıkabilirsin rahatça kilo verirsin bence

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
herjese merhabalar yaşm 15 boyum 1.90 kilom 85 fakat biracı göbeğim var bunu eritip nasıl kilo verebilirin evimizin biraz önünde park var yardımcı olabilirseniz sevinirim
Boyuna göre kilon gayet ideal benim boy 195 kilo 95 ve 20 yaşındayım göbek yok çünkü spor yapıyorum yağ yerine kas var 😂😂😂 spor yap

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
Boyuna göre kilon ztn gayet normal duruyor göbeğini eritmek istiyorsan beslenmene dikkat etmen lazım bu az Yemen anlamına gelmiyor tüm vücudun açısından da fitnes yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyuna göre kilon ztn gayet normal duruyor göbeğini eritmek istiyorsan beslenmene dikkat etmen lazım bu az Yemen anlamına gelmiyor tüm vücudun açısından da fitnes yapabilirsiniz
Ayrıca karın kası çalışman yağ eritmez karnında ki kasları büyütür bunu da ekleyeyim:)

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam manyetik eliptik bisiklet satın al ekmeği ve tuzu kes günde tempolu şekilde 600 700 kalori yap 2 hafta sonra 6 7 kilon gitmiş olacak aynısı bana oldu

Ayrıca karın kası çalışman yağ eritmez karnında ki kasları büyütür bunu da ekleyeyim:)
Ama ağırlık çalışmadanda zayıflanmıyor eğer spora yeni başladıysak kilo vermene biraz faydası olur ama öncedende ağırlık kaldırdıysan kilo veremessin özel bir definasyon programı uygulaman lazım

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyuna göre kilon gayet ideal benim boy 195 kilo 95 ve 20 yaşındayım göbek yok çünkü spor yapıyorum yağ yerine kas var 😂😂😂 spor yap
ama bendede biracı göbeği var

O boy ne bismillah annen yemekte ne koyuyorsa onu yiyeceksin abur cubur yemeyeceksin bol bol su içeceksin arada sırada koşuya çıkabilirsin rahatça kilo verirsin bence
rakı yasakmı ?

Erda Yıldırım

80+ Gold
ramazanda oruç tutarak

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Yaşın 15 değilmi polisi arıyorum 😳(!) Evet yasak içme yazık değil mi bu yaşta alkol çok zararlı bir şey içme
yok reis ironi yaptım :D
yaşım 15 2006 lıyım :D mayıs 3 de 15 olcam nasipte varsa ama stresten yermek yiyom 2700x i satamadığım için satarsam kilo vercem :D

3 beyazdan uzak dur. Yağlı şeylerden kaçın. Bol bol su iç ve spor yap. Eğer hastalığın yoksa kilo verirsin.
Alllaha şükür görünürde bir hastalığım yok yürürsem veya koşarsam kilo verirmiyim ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
yok reis ironi yaptım :D
yaşım 15 2006 lıyım :D mayıs 3 de 15 olcam nasipte varsa ama stresten yermek yiyom 2700x i satamadığım için satarsam kilo vercem :D

Alllaha şükür görünürde bir hastalığım yok yürürsem veya koşarsam kilo verirmiyim ?
Evet yediğiniz şeylere dikkat edip spor yaparsanız tabii ki de verirsiniz

Ariseks

80+ Gold
kilo değil yağın fazla olabilir bu vücut şekline bir bak internette skinny fat
onun dışında kilo vermek için kalori açığı oluşturmalısın

Top Bottom