Var aga maalesef, duyar kasmaya gerek yok. Kiloluyken mutluyum diyen net yalancıdır. He yediği için mutlu olur orası ayrı ama fiziğin verdiği rahatsızlıktan mutluluk duyuyorum diyen olamaz.Açıkçası mutlak bir karar veremezsin. Sen kıyafet olmuyor diye üzülüyorsan herkes üzülür diye bişey yok. Adam bol kıyafet giyer. O kadar.
Tabi sağlık boyutu başka.
hepsi senın sucun kanka gitmek gitmemek senin elinde emin ol hiçbi farkımız yokValla hiç gmye gitmedim. Sen düşün ne haldeyim.
Aynen katılıyorum. Zayıf olmak kadar rahatı yok. Kilolu olunca anladım. Yağlarını gizlemeye çalışmak falan çok kötü hisler.Var aga maalesef, duyar kasmaya gerek yok. Kiloluyken mutluyum diyen net yalancıdır. He yediği için mutlu olur orası ayrı ama fiziğin verdiği rahatsızlıktan mutluluk duyuyorum diyen olamaz.
ben 110 kiloyum nefret ediyorum kilo almak isteyen zayıf insanalra mal gözüyle bakıyorum ( kas yapmak siteyenler dışında)Kilolu olmanızın en büyük sebebi ve mutlu musunuz? Ben 171, 70 kg olsamda yağlı olmama rağmen yinede mutluyum.
Makro falan boş iş hayvan gibi ye hayvan gibi bas180/70 civarlarındayım, kilolu değilim skinny fat denilebilir. En büyük sebebi ise spor vs. değil hepsini yapacak moralim falan var fakat yemeğe, makrolara ayıracak bütçem yok.
Bende onlara aynı şekilde bakıyorum. Bende bir zamanlar zayıfken almak istiyordum ama şimdi pişmanım.ben 110 kiloyum nefret ediyorum kilo almak isteyen zayıf insanalra mal gözüyle bakıyorum ( kas yapmak siteyenler dışında)
ben ezelden beri pişmanımBende onlara aynı şekilde bakıyorum. Bende bir zamanlar zayıfken almak istiyordum ama şimdi pişmanım.
valla ben spora gidiyorum en azından sabit kalıyorumYemeyi de durduramıyoruz o iş nolacak 3 ayda 5 kgden fazla aldım gene