Neler Yeni

Kilolu olmanızın en büyük sebebi ve mutlu musunuz?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
Oğuz
Açıkçası mutlak bir karar veremezsin. Sen kıyafet olmuyor diye üzülüyorsan herkes üzülür diye bişey yok. Adam bol kıyafet giyer. O kadar.
Tabi sağlık boyutu başka.
Var aga maalesef, duyar kasmaya gerek yok. Kiloluyken mutluyum diyen net yalancıdır. He yediği için mutlu olur orası ayrı ama fiziğin verdiği rahatsızlıktan mutluluk duyuyorum diyen olamaz.

3.George

80+ Bronze
Var aga maalesef, duyar kasmaya gerek yok. Kiloluyken mutluyum diyen net yalancıdır. He yediği için mutlu olur orası ayrı ama fiziğin verdiği rahatsızlıktan mutluluk duyuyorum diyen olamaz.
Aynen katılıyorum. Zayıf olmak kadar rahatı yok. Kilolu olunca anladım. Yağlarını gizlemeye çalışmak falan çok kötü hisler.

180/70 civarlarındayım, kilolu değilim skinny fat denilebilir. En büyük sebebi ise spor vs. değil hepsini yapacak moralim falan var fakat yemeğe, makrolara ayıracak bütçem yok.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
Kilolu olmanızın en büyük sebebi ve mutlu musunuz? Ben 171, 70 kg olsamda yağlı olmama rağmen yinede mutluyum.
ben 110 kiloyum nefret ediyorum kilo almak isteyen zayıf insanalra mal gözüyle bakıyorum ( kas yapmak siteyenler dışında)

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Kimse şişko olmaktan mutlu değildir sadece spora gidicek kadar disiplinleri yok ve hepsi bunu kabullendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

180/70 civarlarındayım, kilolu değilim skinny fat denilebilir. En büyük sebebi ise spor vs. değil hepsini yapacak moralim falan var fakat yemeğe, makrolara ayıracak bütçem yok.
Makro falan boş iş hayvan gibi ye hayvan gibi bas

SadeceSeyf

80+ Gold
Kilom var diye mutluyum sanıyordum.Göbekten kilo almaya başlayınca bel kenarlarından 6 cm falan yırtık oluştu üzülüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
180 boy 103KG'yim 80 idim, 2 ayda 108'e çıktım üniye geçince. Bu daha vermiş halim😅
Bazen giydiğim şeyin yakışmadığını düşünmem dışında mutluluğumu hiçbir şekilde bozmuyor bu durum. Mutluluktan ziyade fazlaca sağlık sorunum var. Yüksek kolesterol, sınıra dayanmış diyabet, dizimdeki kitlenin eskiye nazaran daha fazla sızlaması ve mediven vs çıkarken de nefesim yetmemesi gibi durumlarım var maalesef ama yine de mutluyum. Önemli olan her şeyden mutlu olacak bir neden bulabilmek. Gerisi boş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom