Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Benden büyük.Tanım : OC den korkan @xKaanCKx ile yaşıt bir çeşit amd fanboyu en sevdiği aktivite konu açıp "ekron karton OC yaparson yanor" demek ve sonrasında ise millete abuk subuk ağıza alınmayacak sözler söyleyip ban yemek.
Yanlış mı ?
Özledik Çınar reisi deHerkesin ağzında tek bir kelime dolaşıyor "Oc YapMaYıN EgRan KaRtInIz YaNaR" peki bu sözü söyleyen kim ?
Tabikide herkesin bildiği yüce komando Çınar Yaşar
Kendisine AMD Tarafından iş teklifi bile gelmiştir ama bizim komandomuz ülkemi satmam diyerek bu iş teklifini redetmiştir "Adam ya adam geldi adam"
Peki kendisi nasıl komando olmayı başardı?
Alıntıyı görüntüle
Kendisi biosdan OC yapabilen tek insan olduğu için bu meslek sırrını hiç bir babayiğite anlatmadı ve tek kendisi yapabiliyor fakat şöyle bir idaası var
Çok OC yaparsanız ekran kartınız yanar ve amd kartları sonuna kadar öneriyor
Ve bunun yüzünden sürekli ban yiyor peki en son neden ban yedi ?
:
Alıntıyı görüntüle
Bu lafı yüzünden yeniden ban yedi fakat bizim komandomuz bunu haketmiyordu "F"
KONUYU MİZAH AMAÇLI AÇTIM EĞLENCE KATEGORİSİ VAR BOŞ KONU FİLAN YAZCAKLAR BLOK EDEBİLİR BU TARZ KONULAR YASAKSA SİLERİM AÇMAM.
Olabilir ama sen bilgi olarak ondan bilgilisin.Benden büyük.
@xKaanCKx nin yaşını ispatlayan herhangi bir şey var mi yanlış anlamayin size yalancı demek istemiyorum bu kadar bilgili birinin 11 yaşında olmasına inanamıyorum sadeceOlabilir ama sen bilgi olarak ondan bilgilisin.
İşte bu yüzden akıl yaşta değil baştadır diyorum. Kaancık adamdır bu arada.
Olabilir ama sen bilgi olarak ondan bilgilisin.
İşte bu yüzden akıl yaşta değil baştadır diyorum. Kaancık adamdır bu arada.
Annemler izin verse TC mi atarım xd@xKaanCKx nin yaşını ispatlayan herhangi bir şey var mi yanlış anlamayin size yalancı demek istemiyorum bu kadar bilgili birinin 11 yaşında olmasına inanamıyorum sadece
O zaman helal sana ne diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annemler izin verse TC mi atarım xd
4 veya 5 ti .dÇocuğun takdir belgesi var bana attı 4. Sınıf mıydı o ? @xKaanCKx
Bu çocuk amd fabrikasında çalışıyoBu çocugu birisi kandırmış bozuk rx 570 ekran kartı satmıştı. Tüyü bitmemiş insanların hakkını yiyorlar