Kim bu Tahir Şimşek?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
boş beleş işler sallayın gitsin

Kendisini Facebook'ta DarkWeb tarzı grupların revaçta olduğu zamanlarda görmüştüm ilginç paylaşımlar yapıyordu sonra beğenmediğim ve aşırı mantıksız gelen paylaşımlar yapmaya başladı ve 1-2 senedir takip etmiyorum.

Hazreti, kutsal, süper kahraman, yüce başbuğ, başkumandan, imam, mareşal, halife, bin süvari, ninja, komanda, samuray, kungfu üstadı, kral, imparator, bordo bereli, gazi, mehdi, evren lideri, boru bulan kişi TAHİR ŞİMŞEK!

Arkadaşlar bu aralar revaçta olan bu isim kimdir güncel haberleri paylaşıyor
Aklıma takılan nokta şu bu adamı herkes rüyasında falan goruyormus kim bu insanlar neden rüyasında görsün yeteneksizsinize çıkmış şarkıcı olarak anlamadım bu adamı rüyalar ne alaka
Bilen biri aydınlatırsa sevinirim
Rüyasında gördükleri oluyormuş öyle diyor müneccim herhalde. Geçen yıla kadar bende takip ediyordum hatta ankara da çalıştığı lokantaya gidip fotoğraf bile çektirdim lakin adam çok saçmalamaya başladı.

Bazı güncel olaylarda yorumlarını en merak ettiğim kişilerden.
Saçmaladığı zamanlar da var diyebiliriz, özellikle eskiden bu rüya olayını abartıyordu.
Ama sevdiğim bir abimizdir, kendi halinde yaşayan halktan birisi.

Olacak şeyleri önceden hatta baya önceden imalı bir şekilde söylüyor her zaman ben bir hiçim sıradan bir insanım dese de var birşeyler

Güncel haberler için takip ediyorum, yalan yok, ama pek normal biri değil gibi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,971
Üyeler
186,273
Son üye
djkanzer
Geri