Kimseye Güvenim Kalmadı

Aldatıldın mı? Ne oldu?

Her şey önce kendini sevmekle başlar. Kendinizi sevin ve önemseyin. Benim felsefem: karşı taraf ne veriyorsa onu alır. Gereğinden fazla değer vermem. Önce kendimi önemserim.

Kimse anlamamış ki beni. Ben o güvenip güvenimin boşa çıkmasından doğan depresyonu atlattım. Sıkıntı artık bundan sonra kimseye güvenemiyor olmam. Zamanla geçer dedim yaklaşık 4 sene geçti bu 4 senede hiç bişi değişmedi. Kimseye güvenemeyince hayatın anlamı kalmıyor. Sadece hayatta kalıyorsun. Bu kadar

Kimse anlamamış ki beni. Ben o güvenip güvenimin boşa çıkmasından doğan depresyonu atlattım. Sıkıntı artık bundan sonra kimseye güvenemiyor olmam. Zamanla geçer dedim yaklaşık 4 sene geçti bu 4 senede hiç bişi değişmedi. Kimseye güvenemeyince hayatın anlamı kalmıyor. Sadece hayatta kalıyorsun. Bu kadar
konunun üstünden biraz zaman geçmiş ama ben yine de yazayım. Senin yaşadığın duruma benzer şeyler bende yaşadım ve ara ara da maruz kalıyorum açık söyliyim alışıyorsun diyemem ama kabulleniyorsun olanları ben belli bir süre kendi içimde bazı konuların mukayesesini yaptıkdan sonra sorunun bende olmadığını ve bu yüzden elimden bir şey gelmeyeceğine karar verdim en azından öyle daha az ruhsal ve fiziksel sıkıntılar yaşıyorsun. 2 sene sonra çok farklı bir bakış açısı ve kafa yapısına sahip olacaksın buna eminim o yüzden çevrende olan kötü şeylerin sorumlusu sen değilsin çok yıpratma kendini (y)

Son 2-3 yıldır kimseye ama kimseye güvenim kalmadı. Hayatı yaşama amacım yok oldu bundan dolayı. İnsan Hiç kimseye güvenmediği zaman her şey anlamını yitiriyor. Bir amaç kalmıyor ne yapmalıyım bilmiyorum. En güvendiğim dostlarım yapmaz dediğim şeyleri yaptılar. Ailem zaten bambaşka bir dünya. Bu hayatta yalnız ve çaresiz hissediyorum.
Zaten Güvenmeye gerek yokki ? yani güvenmek için bir sebeb yok zaten hayatı tek tabanca yaşa geç kasmaya da gerek yok. Sadece Zaman Geçirmelik bir arkadaş edin ve kimseye de güvenme. TRUST NOBODY.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereken de o zaten sadece bu sıkıntıyı atlattıktan sonra hayatından daha çok keyif alırsın merak etme. mesela kendi başına veya ailen ile bir dağ evi gibi bir yere git çok eğlene bilirsin.

Son 2-3 yıldır kimseye ama kimseye güvenim kalmadı. Hayatı yaşama amacım yok oldu bundan dolayı. İnsan Hiç kimseye güvenmediği zaman her şey anlamını yitiriyor. Bir amaç kalmıyor ne yapmalıyım bilmiyorum. En güvendiğim dostlarım yapmaz dediğim şeyleri yaptılar. Ailem zaten bambaşka bir dünya. Bu hayatta yalnız ve çaresiz hissediyorum.
go to jim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,132
Üyeler
190,864
Son üye
AktrollDomaltan
Geri