Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

hamburkus

80+
Ee Torrent sitelerinin amacı zaten Torrent paylaşmak adam ne yapsın? :D Hem bu Torrent tüm dünya da dönüyor. Tek Türkiye'de değil ya.
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani :D

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Kardeş beleşci misin olayı anladın neyi uzatıyorsun ki yani :D

Yok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi. :D Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun. :D

hamburkus

80+
Yok reis oyunu oynamıyorum bile ama yorumun saçma geldi. :D Sanki bizimkiler yapıyormuş, tek suçlular onlar gibi yorum yapıyorsun. :D
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Yunus Şahin
Kızıma dedim oğlum sen anla işte türkçe oyun olmuyor diyorlar ya :D crack indirirse herkes nasıl olsun bende olsam bende yapmam Türkçe bizim kadar kullanan yoktur herhalde crack

:D :D Knk o atasözü öyle değildi sanki. :D Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. :D :D

Öyle deme kuzen, dünya çapında da çok var. Dünyaca ünlü torrent sitelerine bak. Çok kullanıcıları var.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Yorumlar gene korsan orjinal tartişmasi dolmuş parası olan alsın olmayan cracklesin basit bu kadar tartişmaya gerek yok.

Sefir Süleyman Çakır 👑

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Paşadöner
Türkçe dil desteği eklemişler. Yaklaşık 2.2m fazla kelime varmış. Yani ben normal olarak satın almanızı öneririm.
Çok pahalı be hocam steamde 20 dolar flan diye gördüm ama daha da pahalı galiba

The Semih

80+ Gold
turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu
TR ye özel fiyat ile çıkış yaptı, 44.99$ TR de Globalde 59$ çok düşürmemişler ama yinede fiyatını hak ediyor. 39$ olsaydı keşke.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serdar Akyaka
Türkçe oyunu cracklı oynayana değil de bir oyun fiyatının artık 2000 tl leri bulmasına sebep olanlara tavır göstermek lazım 2k tl çok da azımsanacak bir rakam değil. Steam tl iken 50tlye aldığım oyunun 10 kattan fazla fiyatı artmış türkçe olsa ne yazar.

Pc toplamak zaten pahalı bir de üstüne oyuna para veremem. 40-50 tane oyun alsam pc'den daha fazla tutar 🫤

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Türkçe dil desteğinden dolayı ben de satın alınmasını öneriyorum ancak oyunun standart versiyonu 1.600 TL. Milletin ekran kartı bu kadar zaten.
Bütçesi olmayan adama bir şey diyemem.
1.6kya ne ekran kartı var

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Dövizle uğraşmamak için yerel fiyatlandırmayı kaldırdılar. Türkiyede sattıkları fiyatlar her iki taraf içinde iyiydi. Saçma sapan fiyatlara oyun satmaya devam ederlerse korsan oyuncu sayısı uçar gider.

Top Bottom