Cüneytt 80+ Bronze Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 600 Dahası Reaksiyon skoru 140 İsim Cüneyt Kurtululuş Bugün, 18:34 #1 Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ?
Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ?
asko56 80+ Silver Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 4,500 Bugün, 18:36 #2 Cüneytt yazmış: Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ? Devamı için tıklayın... saat 7 de açılıcakmış
Cüneytt yazmış: Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ? Devamı için tıklayın... saat 7 de açılıcakmış
Cüneytt 80+ Bronze Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 600 Dahası Reaksiyon skoru 140 İsim Cüneyt Kurtululuş Bugün, 19:09 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 asko56 yazmış: saat 7 de açılıcakmış Devamı için tıklayın... GELDİ...
asko56 80+ Silver Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 4,500 Bugün, 19:15 #4 Cüneytt yazmış: GELDİ... Devamı için tıklayın... hayırlı olsun iyi oyunlar day one illegalede düştü yarin indiricegim
Cüneytt yazmış: GELDİ... Devamı için tıklayın... hayırlı olsun iyi oyunlar day one illegalede düştü yarin indiricegim