- En İyi Cevap
- 101
- Reaksiyon skoru
- 32,633
Kingston da oldukça kaliteli bir marka, sorun yaşatmaz.işte kafam baya karışık yeterki sorun yaşamak istemiyorum
Kingston da oldukça kaliteli bir marka, sorun yaşatmaz.işte kafam baya karışık yeterki sorun yaşamak istemiyorum
yeterk, ısınma donma takılamlar sağlık sorunu yaşamıyım
S40G sorunlu bir model, XPg de SX6000 ve SX8200 dü galiba onlar iyi.işte kafam baya karışık yeterki sorun yaşamak istemiyorum Adata S40G Nasıldır @Intel pentium
o zaman a2000 alıyorum Kafamdaki soruları çözdünüz teşekkürlerSıcaklık değerlerine bende çok takıntılıyım, baya test ettim ama genelde yükte maks 51 derece oluyo, buda bir M.2 SSD için normal, boştada 35-37 derece arası. Okuma yazma performansı baya uzun soluklu üzmüyor. Samsungtan sonraki en iyi depolama markası Kingstondur korkmaya gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S40G sorunlu bir model, XPg de SX6000 ve SX8200 dü galiba onlar iyi.
S40G alırsan kasa soğutması iyi değilse alev alır o SSD onun yerine SX 8200 pro daha mantıklı ama çok kötü değil S40G sadece aşırı ısınıyorişte kafam baya karışık yeterki sorun yaşamak istemiyorum Adata S40G Nasıldır @Intel pentium
a2000 alıyorum hocam. s40g ciddiden ısınıyor daha yeni geldi aklıma 95 dereceye çıktını görmüştüm.S40G alırsan kasa soğutması iyi değilse alev alır o SSD onun yerine SX 8200 pro daha mantıklı ama çok kötü değil S40G sadece aşırı ısınıyor