berkecanss
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıcaklık gayet iyi. Serin çalışıyor. Hız düşme sorunu var.Arkadaşlar fotoğrafa bir bakar mısınız ters giden bir şeyler var mı?
tek çare iade mi o zamanSıcaklık gayet iyi. Serin çalışıyor. Hız düşme sorunu var.
Değişim yapsanda yine aynısı olur büyük ihtimal. İade edip daha kaliteli SSD alın. Samsung 860 Evo alabilirsin.tek çare iade mi o zaman
Hocam aynı SSD bende de var ve birazdan değerlerimi paylaşacağım...
CyrıstalDiskInfoSsd sıcaklığını görebileceğim bir program var mıdır?
Ya benim Ssd de de iyi yazıyor yüzdesini söylemiyor.Arkadaşlar fotoğrafa bir bakar mısınız ters giden bir şeyler var mı?
Hocam buyrun sağlık değeri.bekliyorum
Bende de aynı durum var hocam...Ya benim Ssd de de iyi yazıyor yüzdesini söylemiyor.
SSD daha sağlık sensörü koymamış.Hocam buyrun sağlık değeri.
Ayrıca bu sağlık değerinin altında bende neden % dilimi ile yazı bulunmuyor?
Ve az önce hız testi yaptığımda okuma yazma oranı ölçüldü sonra bu hatayı vermeye başladı.
Nasıl çözebilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı durum var hocam...
Hastalıktan ölüyoesundur arkadaşın sorar nasılsın. Sen iyi iyiHocam buyrun sağlık değeri.
Ve az önce hız testi yaptığımda okuma yazma oranı ölçüldü sonra bu hatayı vermeye başladı.
Nasıl çözebilirim?
hocam power on count ormanlarımız farklı sizin hızlar normal seviyede ise sorun benimkindedir sadeceHocam buyrun sağlık değeri.
Nasıl çözebilirim?
Hocam ölçütüğümde 545mb yazma 345mb okuma çıkmıştı.hocam power on count ormanlarımız farklı sizin hızlar normal seviyede ise sorun benimkindedir sadece
Hocam peki m2 ssd alacak olursam ne önerirsiniz?SSD daha sağlık sensörü koymamış.
Normalde gözükmesi gerek.
Bazı a400 kullananlarda gözüküyordu.
Sağlığı hızlı düşüyor ya göstermemek için koymamışlar herhalde
Hızları düşük, 3D yok, dram cache yok, sağlığı hızlı düşüyor.
Tamamen uzak durulması gereken bir SSD.