🔥İndirim Kingston Beast Expo 16GB DDR5 6000MHz CL30 - 7.633,74 TL

Bu ram zımbırtısı deri ceketli jansen samsung ceosuyla burger yedikten sonra oldu. Adamlara karaborsacılıgı öğretti karaktersiz. Tüm youtuberlarda fiyatlar artacak %200 artan fiyatlardan yaglı kazıları alın diye video yapıyor.

iyi yapmışsın CL50 bile olsa şuan bu fiyata alınır
sağolun valla fiyatlar daha da artacak gibi duruyor o yüzden mecburen ikinci elden acilen almak zorunda kaldım yani 1 ay önce 4800mhz için bu parayı vereceğimi akıl bile edemezdim ama şimdi fiyatlar öyle bir arttı ki 5300tl gibi bir fiyat çok ucuz geldi. Trajikomik :D

Onu yapsa yapsa skhynix, samsung, micron yapar onlarında niyeti yok :D bizim ülkelik bir şey yok şuan, tüm dünyada saçma fiyatlar var
Tüm dünyada olduğunu biliyomda hepsiburadayla anlaşmalı yapıyor ya en azından bize uyguna gelir, am5 e geçicem ekran kartından daha fazla parayı rame vericem bu gidişle yada 1 yıl bu fu-fahiş fiyatın inmesini bekleyeceğim

3k anca eder üstünü veren yediği kazıkla kalır.
bu fiyatlar bu şekil olduğu sürece sistem toplanmaz.

bence düşer fiyatlar, sonucta ortada büyük bir pazar var. eğer bu şekil devam ederse adamlar uzun vadede zarar eder.
2020-2021'de üretim fazlalığı oldu diye sınır koydulardı sonra datacenter'cılar yığıldı patladık

2020-2021'de üretim fazlalığı oldu diye sınır koydulardı sonra datacenter'cılar yığıldı patladık
sahibindene 5200 cl 40 2 tane ram koydum 2 günde 12 mesaj var. arayanlar soranlar millet panik olmuş.

Fiyatlar artacak diye gündem yaratıp artmış fiyatları millete kitliyorlar. İş için alınmıyorsa gereksiz zarar.
Daha artacağını düşünmüyorum. Stok yoksa yoktur beklersin gelmesini karaborsadan almanın bir mantığı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
piyasa biter zaten az daha artarsa kimse sistem toplamaz.
Bizim yamyamlar artacakmış diye sıraya girerler. Adam altın mı alsam ram mi alsam diye soruyordu

Geri