kare
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Ürün Linki : https://bilendenal.com/Kingston-Bea...Masaustu-Performans-Ram-KF560C30BBE-16TR.html
Tek 16GB, Son 2 ürün Kalmış.
Çoğu satıcıda durum aynı hocam, stoğu bitiren yenisinin siparişini geçecekFiyatlar bu durumdayken lutfen almayın. Bu urunler muhtemelen fiyatlar yukselmeden once ithal getirilmiş urunler. Bırakın ellerinde kalsın.
Fiyat yükselmeden alınca düşükten satması beklenemez çünkü stok bitince onlar da yüksek fiyattan alacakFiyatlar bu durumdayken lutfen almayın. Bu urunler muhtemelen fiyatlar yukselmeden once ithal getirilmiş urunler. Bırakın ellerinde kalsın.
iyi yapmışsın CL50 bile olsa şuan bu fiyata alınır2 gün önce crucial 4800mhz 2x16 32gb rami 5300e aldım
fiyatlar ilk yükselmeye başladığında birisi senin gibi açtığım konuya alma yazmıştı, onu dinlemeyip gidip cl30 6000mhz ram aldım 16gb 5kya tek stick şuan en ucuz cl30 ramin fiyatı 10k, onu almasaydım gidip cl40 4800mhz rame 6600tl para vericektim yada aylarca eşşek gibi bir elimde işlemci diğer elimde anakart beklicektim.Fiyatlar bu durumdayken lutfen almayın. Bu urunler muhtemelen fiyatlar yukselmeden once ithal getirilmiş urunler. Bırakın ellerinde kalsın.