sağolun valla fiyatlar daha da artacak gibi duruyor o yüzden mecburen ikinci elden acilen almak zorunda kaldım yani 1 ay önce 4800mhz için bu parayı vereceğimi akıl bile edemezdim ama şimdi fiyatlar öyle bir arttı ki 5300tl gibi bir fiyat çok ucuz geldi. Trajikomikiyi yapmışsın CL50 bile olsa şuan bu fiyata alınır
Hocam nolur ram indirimiFiyat yükselmeden alınca düşükten satması beklenemez çünkü stok bitince onlar da yüksek fiyattan alacak
Onu yapsa yapsa skhynix, samsung, micron yapar onlarında niyeti yokHocam nolur ram indirimi
Tüm dünyada olduğunu biliyomda hepsiburadayla anlaşmalı yapıyor ya en azından bize uyguna gelir, am5 e geçicem ekran kartından daha fazla parayı rame vericem bu gidişle yada 1 yıl bu fu-fahiş fiyatın inmesini bekleyeceğimOnu yapsa yapsa skhynix, samsung, micron yapar onlarında niyeti yokbizim ülkelik bir şey yok şuan, tüm dünyada saçma fiyatlar var
bence düşer fiyatlar, sonucta ortada büyük bir pazar var. eğer bu şekil devam ederse adamlar uzun vadede zarar eder.Piyasa keske dediğin gibi olsa hocam
2020-2021'de üretim fazlalığı oldu diye sınır koydulardı sonra datacenter'cılar yığıldı patladıkbence düşer fiyatlar, sonucta ortada büyük bir pazar var. eğer bu şekil devam ederse adamlar uzun vadede zarar eder.
sahibindene 5200 cl 40 2 tane ram koydum 2 günde 12 mesaj var. arayanlar soranlar millet panik olmuş.2020-2021'de üretim fazlalığı oldu diye sınır koydulardı sonra datacenter'cılar yığıldı patladık
piyasa biter zaten az daha artarsa kimse sistem toplamaz.Fiyatlar artacak diye gündem yaratıp artmış fiyatları millete kitliyorlar. İş için alınmıyorsa gereksiz zarar.
Daha artacağını düşünmüyorum.
Bizim yamyamlar artacakmış diye sıraya girerler. Adam altın mı alsam ram mi alsam diye soruyordupiyasa biter zaten az daha artarsa kimse sistem toplamaz.