Kingston kc 3000 alınır mı?

Anakartımda soğutucu yok sıkıntı çıkarmı windows değil şindilik depolama için alacağım
Sorun çıkaracağını sanmam ama uzun süreli yüklerde (dosya aktarma vb.) performans kaybı yaşayabilir ilerde ana kartını değiştirmeyeceksen ssd soğutucu bloğu bakabilirsin.

Sorun çıkaracağını sanmam ama uzun süreli yüklerde (dosya aktarma vb.) performans kaybı yaşayabilir ilerde ana kartını değiştirmeyeceksen ssd soğutucu bloğu bakabilirsin.
dosya aktarma falan yapmıyıcam 1- 2 sene idare eder mi

1-2 sene idare eder de sen yine de bir soğutma bloğu bak üst seviye bir ssd olduğu için ısınması normal , pasif soğutmalı bloklar max 300-400 tl zaten.

1-2 sene idare eder de sen yine de bir soğutma bloğu bak üst seviye bir ssd olduğu için ısınması normal , pasif soğutmalı bloklar max 300-400 tl zaten.
Bana kaliteli bei soğtucu önerebilirmisin

Alabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.

Alabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.

Hocam dramli bişey istiyorum zaten en kötüsü 6700 den başlıyor daha aşağısı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 daha veririm kc 3000 alırım dedim ama mantıksız mı?

Eyv hocam sağolasın

Ekler

• IMG_4768.webp
    IMG_4768.webp
    85 KB · Hit: 6
Hocam dramli bişey istiyorum zaten en kötüsü 6700 den başlıyor daha aşağısı yok

500 daha veririm kc 3000 alırım dedim ama mantıksız mı?

Eyv hocam sağolasın
kc3000 daha iyi , pro LSE orta seviye bir ssd , kc3000 üst 500tl daha fazla vermek gayet mantıklı gibime geldi.

Geri