Kingston 2TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 7000MB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 7000MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda

alınır en iyi ssdlerden biri gen4 için.ALINIR MI?![]()
Kingston 2TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 7000MB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 7000MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anakartımda soğutucu yok sıkıntı çıkarmı windows değil şindilik depolama için alacağımalınır en iyi ssdlerden biri gen4 için.
renegade'e yakın ssd tepe modelALINIR MI?![]()
KINGSTON Marka Kingston 2TB KC3000 NVMe M.2 Okuma Hızı 7000MB / Yazma Hızı 7000MB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Sorun çıkaracağını sanmam ama uzun süreli yüklerde (dosya aktarma vb.) performans kaybı yaşayabilir ilerde ana kartını değiştirmeyeceksen ssd soğutucu bloğu bakabilirsin.Anakartımda soğutucu yok sıkıntı çıkarmı windows değil şindilik depolama için alacağım
dosya aktarma falan yapmıyıcam 1- 2 sene idare eder miSorun çıkaracağını sanmam ama uzun süreli yüklerde (dosya aktarma vb.) performans kaybı yaşayabilir ilerde ana kartını değiştirmeyeceksen ssd soğutucu bloğu bakabilirsin.
1-2 sene idare eder de sen yine de bir soğutma bloğu bak üst seviye bir ssd olduğu için ısınması normal , pasif soğutmalı bloklar max 300-400 tl zaten.dosya aktarma falan yapmıyıcam 1- 2 sene idare eder mi
sıkıntı çıkarmazAnakartımda soğutucu yok sıkıntı çıkarmı windows değil şindilik depolama için alacağım
Bana kaliteli bei soğtucu önerebilirmisin1-2 sene idare eder de sen yine de bir soğutma bloğu bak üst seviye bir ssd olduğu için ısınması normal , pasif soğutmalı bloklar max 300-400 tl zaten.
Bana kaliteli bei soğtucu önerebilirmisin
Alabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.dosya aktarma falan yapmıyıcam 1- 2 sene idare eder mi
Alabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.
Hocam dramli bişey istiyorum zaten en kötüsü 6700 den başlıyor daha aşağısı yokAlabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.
500 daha veririm kc 3000 alırım dedim ama mantıksız mı?Alabileceğin en yüksek TBW li ve kaliteli ssd lerden birisi, 1-2 yıl değil 10 yıl da götürür eğer donanımsal bi sorun çıkmazsa, ama sadece depolama için overkill biraz gerek performans gerek fiyat olarak.
Eyv hocam sağolasın
kc3000 daha iyi , pro LSE orta seviye bir ssd , kc3000 üst 500tl daha fazla vermek gayet mantıklı gibime geldi.Hocam dramli bişey istiyorum zaten en kötüsü 6700 den başlıyor daha aşağısı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500 daha veririm kc 3000 alırım dedim ama mantıksız mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyv hocam sağolasın