Çözüldü✓ Kingston kc3000 hızı çok düşük

o nasıl oluyor hocam
Bazı anakartlarda veri yolları yetmeyebiliyor hocam , mesela 4 tane m2 slotu var diyelim 4 ünü de doldurdun sağlam ssd ler ile , o şekilde tam performans alınamayabiliyor veri yolları tıkandığı için. Normal yol mantığı gibi düşünün trafik artıyor , artınca da yavaşlıyorsun :D

ben bulamadım hocam tam olarak nereden yapıldığını açıklar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen5 7600
Bios u konyrol edin m2 girişleri hizi x2 x4 şeklinde secenek varsa x4 e çekin.

Bazı anakartlarda veri yolları yetmeyebiliyor hocam , mesela 4 tane m2 slotu var diyelim 4 ünü de doldurdun sağlam ssd ler ile , o şekilde tam performans alınamayabiliyor veri yolları tıkandığı için. Normal yol mantığı gibi düşünün trafik artıyor , artınca da yavaşlıyorsun :D
anladım hocam.
Bir sorum daha olacaktı. SSD yi takarken giriş kısmı biraz dışarda kalmış gibi gözüküyordu diğer ssd ye göre fakat zorlamak istemedim takılmıştı zaten diye. Sizce sorun bununla ilgili bir şey olabilir mi yoksa ucu tam girmezse zaten hiç çalışmaz mı?

Bios u konyrol edin m2 girişleri hizi x2 x4 şeklinde secenek varsa x4 e çekin.
o kontrol nereden yapılıyor hocam bulamadım.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-16 saat 21.47.31_41a9f0b8.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-16 saat 21.47.31_41a9f0b8.jpg
    449.7 KB · Hit: 34
Evet kimi ankartta var pcie 16 x e takarsan m2 deve dışı kalır şeklinde yazıyor kimi ankartta.

anladım hocam.
Bir sorum daha olacaktı. SSD yi takarken giriş kısmı biraz dışarda kalmış gibi gözüküyordu diğer ssd ye göre fakat zorlamak istemedim takılmıştı zaten diye. Sizce sorun bununla ilgili bir şey olabilir mi yoksa ucu tam girmezse zaten hiç çalışmaz mı?

Bios a gireceksin pc açılırken delete ile fiziksel değil yazılımsal.

Evet kimi ankartta var pcie 16 x e takarsan m2 deve dışı kalır şeklinde yazıyor kimi ankartta.

Bios a gireceksin pc açılırken delete ile fiziksel değil yazılımsal.
hocam biosa girmeyi biliyorum pcie seçeneklerini nereden göreceğimi bilmiyorum.

anladım hocam.

onu tekrar tak bence hocam bir bölümü dışta kalmış , ne olacağı belli olmaz. Kırarcasına basma tabi ama ittirmekten korkma , tık sesini duyarsan oturmuş demiştir , sonra vidasını aşırı sıkmadan sabitle.

Yerlerini değiştirip anakartta sorun var mı onuda kontrol et garanti olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,762
Üyeler
175,106
Son üye
bladex
Geri