şşş çaktırma turp gibi, bir şeyi yok onun.Başın sağolsun... 8 TB'lık harddisk'in için ne zaman helva dağıtacaksın?
Onlar mağazadan teslim alıyor, indirim cuma akşamı olduğundan kargoya dün sabah verdiler.Bende pazar akşam sipariş verdim ama henüz kargoya verilmedi. Gelenler ne zaman sipariş verdi acaba
Cuma aldım. P.tesi kargoya verildi bu sabah da teslim aldım.Bende pazar akşam sipariş verdim ama henüz kargoya verilmedi. Gelenler ne zaman sipariş verdi acaba
Ayakta işte yıkılmamışHaklısın turp gibi!!!
Alıntıyı görüntüle
Taşınabilir kutuya mı koydun? Hangisi?Benimki de geldi, bir kaç kat poşete sarıp kutuya koymuşlar, pat pat yoktu yine de sağlam geldi, taktım bi sorunu yok. Taşınabilir SSD ihtiyacım vardı güzel zamanda denk geldi.
Alıntıyı görüntüle
Taşınabilir kutuya mı koydun? Hangisi?
Hızlar çok düşer. Onun için bunu almanın anlamı yok.Benim sormak istediğim m2 ssd yi 2.5 inc sata dönüştürücü ile sata ssd gibi tanıtıp boot'layabilir miyimdi. Bir tane pci 3.0 portum var ve onda da ekran kartı takılı bu yüzden m2 yi sata ssd dönüştürücü ile kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temel amacım bu ssd ye windows kurup boot etmek, bu ürün bunu sağlamıyor. Depolama birimi olarak kullanmak istemiyorum