Çözüldü✓ Kioxia 960 GB SATA SSD

Thadox

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
Almayı planladığım ürün kioxia 960 GB. Anakartıma 1 adet 512 GB m2 ssd var. Fazladan m2 yuvası olmadığı için sata ssd almayı planlıyorum ortalama bütçem 1250₺. Bu konuda ki önerilerinize açığım. 1 TB veya 512 GB önerileri olsun lütfen. Bir de sata ssd hemen hemen her anakarta vs uyumlu oluyordur doğru mu? Yani uyumlu mu vs diye kontrol etmeme gerek yok sanırım.

Almayı planladığım ürün kioxia 960 GB. Anakartıma 1 adet 512 GB m2 ssd var. Fazladan m2 yuvası olmadığı için sata ssd almayı planlıyorum ortalama bütçem 1250₺. Bu konuda ki önerilerinize açığım. 1 TB veya 512 GB önerileri olsun lütfen. Bir de sata ssd hemen hemen her anakarta vs uyumlu oluyordur doğru mu? Yani uyumlu mu vs diye kontrol etmeme gerek yok sanırım.
Biraz bütçe arttırıp kuponla bunu al.

Nv2de bakabilirsin

Kioxia'nın sata ssdlerini önermem. Ben dahil birkaç arkadaşım da kullandı. Hepimizin sağlıkları acayip hızlı düştü. 2 yıl kullanıp garantiye gönderdim başka ssdyle değişim yaptılar da öyle kurtuldum.

Önerileriniz için teşekkür ederim. 55superx'i dinleyip 111 tl indirim kuponumu kullanıp nays ile Samsung'un sata ssd yi alacağım. Bunu montajlamak için kablo vida vs gerekli diye biliyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz. Sanırım sadece ssd gönderiyorlar vida vs değil.

Önerileriniz için teşekkür ederim. 55superx'i dinleyip 111 TL indirim kuponumu kullanıp nays ile Samsung'un sata ssd yi alacağım. Bunu montajlamak için kablo vida vs gerekli diye biliyorum. Bu konuda bilgi verebilir misiniz. Sanırım sadece ssd gönderiyorlar vida vs değil.
hocam kasanızın kullanma kılavuzunda yazar her şeyi genelde arka kapağın orada ssd yuvaları oluyor ama dediğim gibi bakın vida vs. de çıkması lazım kasa kutusundan veya yuvasında vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,186
Üyeler
187,290
Son üye
metalic
Geri