Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria NVMe DRAM li 1TB 1700MB-1600MB/s M2 PCIe Nvme 3D 1200TL

QRuder

80+ Silver
MLD de var o fiyata hemde R/W daha yüksek ve bence kioxia dan daha iyidir mld
Mesaj otomatik birleştirildi:

majorw0w

80+ Silver
Dramli bu fiyata bu boyutta ssd yok şuan ha alınır mı bilgisi olan varsa almayı düşünüyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Şunuda ekliyim kafanızda soru işareti kalmasın.

Alıntıyı görüntüle
Bu liste kimin? Ben internette dram mevcut ile alakalı resmi bir yazı göremedim. Yoktur demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Pek bilgim yok SSD konusunda. DRAM, okuma-yazma hızından daha mı önemli?
Evet çok önemli bir eklentidir. Önce veri bu ramler de tutulur daha sonra yazma/okuma işlemi yapılır. Direkt olarak belleklere yazma işlemi yapılmaz ve ısınma, performans, uzun ömür konusunda çok yararlıdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir Deniz
Bu liste kimin? Ben internette dram mevcut ile alakalı resmi bir yazı göremedim. Yoktur demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Evet çok önemli bir eklentidir. Önce veri bu ramler de tutulur daha sonra yazma/okuma işlemi yapılır. Direkt olarak belleklere yazma işlemi yapılmaz ve ısınma, performans, uzun ömür konusunda çok yararlıdır.
Bir youtube incelemesinin yorumlarında ürünle alakalı kısa sürede SSD sağlığının düştüğünü söylüyorlar. Fazla dolu olduğunda okuma-yazma hızlarının da düştüğü söyleniyor. Doğru mudur?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Bu listenin tamamını paylaşabilirmisiniz ?

Bir youtube incelemesinin yorumlarında ürünle alakalı kısa sürede SSD sağlığının düştüğünü söylüyorlar. Fazla dolu olduğunda okuma-yazma hızlarının da düştüğü söyleniyor. Doğru mudur?
Ürün hakkında kimse kötü diyemez. Çok fazla farklı kullanıcının ortalam 2 yıldır problemsiz kullandığı bir ssd henüz bugüne kadar ssd ile alakalı kötü bir dönüş almadım. Bunun haricinde Fazla dolu olma durumu çoğu ssd için geçerli bende 980 pro var %60 doluluk oranının üstüne çıktığımda okuma %30 yazma %50 düşüyor.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
cok iyi fiyat

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

Ürün hakkında kimse kötü diyemez. Çok fazla farklı kullanıcının ortalam 2 yıldır problemsiz kullandığı bir ssd henüz bugüne kadar ssd ile alakalı kötü bir dönüş almadım. Bunun haricinde Fazla dolu olma durumu çoğu ssd için geçerli bende 980 pro var %60 doluluk oranının üstüne çıktığımda okuma %30 yazma %50 düşüyor.
https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/others/b450m-dragon/ anakartım bu ssd almayı düşünüyordum bu linktekini alsam sorun olur mu yani alınır mı bu fiyata

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
https://www.asus.com/motherboards-components/motherboards/others/b450m-dragon/ anakartım bu ssd almayı düşünüyordum bu linktekini alsam sorun olur mu yani alınır mı bu fiyata
hiç bir sorun olmaz.

Linkteki SSD hakkında Kafanıza soru işareti kalmaması için size Detaylı Bilgilerini paylaşıyorum. Daha napımmmm :)

1671388199713.png

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
fiyatı mükemmel mld tedarikçisine para yedirip yalan hız alacağıma nays kampanyasıyla sata fiyatına bunu alırım bayağı iyi ama indirim bitmiş

Top Bottom