700 liralık farka değer mi yani ikiside dram li modelbütçe varsa renegade elbette
Kendim kullanıyorum 3 ay falan oldu bugün sağlığına bakarım eve gidince, bir sorun yaşamadimtKioxia Exceria Pro Hb gibi yerlerde 2,9 k civarında bir fiyatta sizce bunu almak yeterli mi yoksa biraz daha çıkıp 3,6k ya Kingston Renegade almak daha mı mantıklı olur
Bakarsan çok sevinirim şimdiden teşelkürlerKendim kullanıyorum 3 ay falan oldu bugün sağlığına bakarım eve gidince, bir sorun yaşamadimt
Değerler böyle hocam ısınan bir ssd , soğutucu takmama rağmen 50°Bakarsan çok sevinirim şimdiden teşelkürler
Teşekkür ederim, aklımda bulunduracağımDeğerler böyle hocam ısınan bir ssd , soğutucu takmama rağmen 50°
Oyun indiriyorum 41° şuan anlamadımTeşekkür ederim, aklımda bulunduracağım
Usta ben de çok sordum. Termal pedli soğutucu bloğu dahi taksan çok ısınıyormuş. Para varsa renegade yoksa exceria alOyun indiriyorum 41° şuan anlamadım![]()
Teşekkür ederim, aklımda bulunduracağım
Renegade ile arasında 700-800 lira var fakat bir bakayım yükseltebilir sen dediiniz gibi daha uzun ömürlü olacakUsta ben de çok sordum. Termal pedli soğutucu bloğu dahi taksan çok ısınıyormuş. Para varsa renegade yoksa exceria al
Benimki öyle şuan ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum 70° leri görmesin yeterUsta ben de çok sordum. Termal pedli soğutucu bloğu dahi taksan çok ısınıyormuş. Para varsa renegade yoksa exceria al