Neler Yeni

🔥İndirim Kioxia G2 512 GB SSD Parolapara ve İyzico İle 334 TL

Her ürüne tek tek böyle iyzico+parolapara indirimiyle şu fiyat diye konu açacak mısınız? Tek kullanımlık bir fırsat için tüm ürünlere ayrı konu açmanın manası nedir?
Adam kampanya paylaşmış ve ucuz ürün eklemiş yanına işte. Hiç bir leyiubepenmeyen huysuz ihtiyarlar gibisiniz ya hwr konuda varsınız bi yok olmadınız.

Adam kampanya paylaşmış ve ucuz ürün eklemiş yanına işte. Hiç bir leyiubepenmeyen huysuz ihtiyarlar gibisiniz ya hwr konuda varsınız bi yok olmadınız.
Kardeşim bu kampanya için ayrı konu açıldı zaten, bu kampanya tek bu üründe geçerli değil istediğin bir şeyi bu kampanyayla alabilirsin. Tek seferlik olan bir şeyi her konuda yok şu ürün bu kampanyayla 300tl şu ürün 500tl mantığı var mı sence? Gerçek indirimi göremiyoruz böyle, o zaman ben de itopyadan başka bir ürün bulup kampanyayla düştüğü fiyatı yazıp konu açayım ne değişik adamlarsınız

Teşekkürler 449 lira almış oldum
İyico dan 300 geldi+paraporaladan da 400 de geldi toplam da 700 lira iade aldım.
ürün 1149 dan 449 tl gelmiş oldu.
Ayrıca soran olursa iadeler hemen yansıdı. İyico banka hesabına aktarılmıyor muhtemel fatura vs. ödemek için kullanırım paraporala direk banka hesabıma attım

Teşekkürler 449 lira almış oldum
İyico dan 300 geldi+paraporaladan da 400 de geldi toplam da 700 lira iade aldım.
ürün 1149 dan 449 tl gelmiş oldu.
Ayrıca soran olursa iadeler hemen yansıdı. İyico banka hesabına aktarılmıyor muhtemel fatura vs. ödemek için kullanırım paraporala direk banka hesabıma attım
İtopya dan nasıl 300 TL iade aldınız? İyzico da belirtilen kampanyaya dahil mağazalar arasında İtopya görünmüyor.

aktifmi halen indirim

İtopya dan nasıl 300 TL iade aldınız? İyzico da belirtilen kampanyaya dahil mağazalar arasında İtopya görünmüyor.
itopya yeni kullanicilara veriyor o indirimi dolayısıyal nerde harcadigin farke tmiyor

Geri