Kırışmış mousepad nasıl düzeltilir

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Benim bir mousepad im var uzun süre kenarda bekletildiği için kırıştı. Acaba üzerine yağlı kağıt koyup ütülesem bir sorun olurmu?
Post automatically merged:

Telefon dan yazdığım için resmini koyamadım

Arkadaşlar öncelikle selamlar. Benim bir mousepad im var uzun süre kenarda bekletildiği için kırıştı. Acaba üzerine yağlı kağıt koyup ütülesem bir sorun olurmu?
Aklıma bu geldi benimde

tülbent falan koyup ütü yapar kadınlar.Belki o taktik olabilir ama hani emin değilim plastik yanadabilir. buharlı ütüler var onlar belki daha etkili olabilir.Ama benımde ilk aklıma gelen senin dediğin yöntem oldu valla :)

Telefon dan yazdığım için resmini koyamadım
yağlı kağıt sıkıntı olabilir bence onun yerine kalın bi kumaş parçası daha iyi olur

Ben bi şansımı denicem

yağlı kağıt sıkıntı olabilir bence onun yerine kalın bi kumaş parçası daha iyi olur
Haklısınız hocam

İlk kumaş olayını denicem hadi bakalım durumunu size haber vericem beyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye