Neler Yeni

Kırmızı Adidas arıyorum

alkolikpanda

80+ Bronze
arkadaş sıfır bir cionun üstündeki ceket gibi ceket istiyor onun için çarşıya çık :)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Yanlış anlama kankim ama ben böyle adidas zımbırtılarını hiç yakıştırmıyorum. Yani isterse dünyanın en yakışıklı en güzel insanı giysin karşıma gelince ciddiye alamıyorum. Kekolukla alakası yok bu arada çok ucuz kaçıyor ya bence. Tabii giyip giymemenize karışamam bu sadece dışarıdan gören birisinin yorumlarıymış gibi düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ve daha çeşidi var ama onlar pahalı bu ideali
700tl'ye siyah kot ceket aldım içi pambıklı falan. Kolları böyle neydi adını unuttum sıcak tutan zımbırtılardan işte. Bunlar ucuz diye alıyon ısıtmıyor. Tabii bu ürün harici konuşuyorum geçen sene dondum kışın.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
ilkay çam
Merhaba bu ekteki ürünlerden arıyorum satan hiç bir yer bulamadım birebir orijinal olmak zorunda değil onlarda 2 bin civarı zaten yan sanayi olması sorun değil bildiğinizi internet instagram veya SHP’liler sitesi veya İstanbul da mağaza olarak varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
kendi tercihin ama bence bu tarz çok keko tarzı gibi geliyor bana

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Yanlış anlama kankim ama ben böyle adidas zımbırtılarını hiç yakıştırmıyorum. Yani isterse dünyanın en yakışıklı en güzel insanı giysin karşıma gelince ciddiye alamıyorum. Kekolukla alakası yok bu arada çok ucuz kaçıyor ya bence. Tabii giyip giymemenize karışamam bu sadece dışarıdan gören birisinin yorumlarıymış gibi düşünün.

700tl'ye siyah kot ceket aldım içi pambıklı falan. Kolları böyle neydi adını unuttum sıcak tutan zımbırtılardan işte. Bunlar ucuz diye alıyon ısıtmıyor. Tabii bu ürün harici konuşuyorum geçen sene dondum kışın.
Bende bundan alıcaktımda 400 tl vericektim çok mu incedir acaba ya

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bende bundan alıcaktımda 400 TL vericektim çok mu incedir acaba ya
Yorumları oku dostum. Ben 700tl verdim de annem ödedi ipsdhıgnosjdgb yoksa vermem bende ama soğuk bir yerde yaşıyorsan -ben yaşamıyordum- feci üşürsün.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Yorumları oku dostum. Ben 700tl verdim de annem ödedi ipsdhıgnosjdgb yoksa vermem bende ama soğuk bir yerde yaşıyorsan -ben yaşamıyordum- feci üşürsün.
Bunlar sonbaharlık ztn ya alınır şık durur bence bende zayıfım bide (knk boşver allah aşkına poşet giyceğime en azından üstümde CEKET diye bildiğim bişey olsun)

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Bunlar sonbaharlık ztn ya alınır şık durur bence bende zayıfım bide (knk boşver allah aşkına poşet giyceğime en azından üstümde CEKET diye bildiğim bişey olsun)
+

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
fark etmiyor orijinal olmak zorunda değil olmasa daha iyi hatta :D
adidasın çakmaları çok kötü

yok be adidas iyidir dışardan nasıl durduğu tartışılır ama adidas kıyafetlerin kumaşı iyi oluyor tabi puma en iyisi puma varken adidas almazdım pumanın kumaşı çok sert ve sık dokuma
Merhaba bu ekteki ürünlerden arıyorum satan hiç bir yer bulamadım birebir orijinal olmak zorunda değil onlarda 2 bin civarı zaten yan sanayi olması sorun değil bildiğinizi internet instagram veya SHP’liler sitesi veya İstanbul da mağaza olarak varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
hocam zevkinize karışmak haddime değil ama kırmızı adidası kekolardan başkası giymiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
arkadaş sıfır bir cionun üstündeki ceket gibi ceket istiyor onun için çarşıya çık :)
Aynen öyle kral seviyorum bu tarzı keko birisi değilim ben insanların beğenisine göre giyinmiyorum herkesin zevkleri farklıdır mesela ben birinde görmüştüm çok beğendim tabi nasip olmadı bulabilirsem de alacağım görünüş için soğuk sıcak önemli değil montun altına felan da giyebilirim en kötü karlı havada

alkolikpanda

80+ Bronze
var mı hocam fotosu ?
946d19f5-0f72-4287-8009-513069d6d84e.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,600
Üyeler
164,029
Son üye