bana bulsanaAga napcan bunları ya ben sana bulam şöle ciks bişeyler pamuklu yünlü napcan bu naylon ceketleri
bana bulsanaAga napcan bunları ya ben sana bulam şöle ciks bişeyler pamuklu yünlü napcan bu naylon ceketleri
700tl'ye siyah kot ceket aldım içi pambıklı falan. Kolları böyle neydi adını unuttum sıcak tutan zımbırtılardan işte. Bunlar ucuz diye alıyon ısıtmıyor. Tabii bu ürün harici konuşuyorum geçen sene dondum kışın.Bu ve daha çeşidi var ama onlar pahalı bu idealicomstar Erkek İçi Kürklü Kot Ceket Fiyatı, Yorumları - Trendyol
comstar Erkek İçi Kürklü Kot Ceket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
kendi tercihin ama bence bu tarz çok keko tarzı gibi geliyor banaMerhaba bu ekteki ürünlerden arıyorum satan hiç bir yer bulamadım birebir orijinal olmak zorunda değil onlarda 2 bin civarı zaten yan sanayi olması sorun değil bildiğinizi internet instagram veya SHP’liler sitesi veya İstanbul da mağaza olarak varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende bundan alıcaktımda 400 tl vericektim çok mu incedir acaba yaYanlış anlama kankim ama ben böyle adidas zımbırtılarını hiç yakıştırmıyorum. Yani isterse dünyanın en yakışıklı en güzel insanı giysin karşıma gelince ciddiye alamıyorum. Kekolukla alakası yok bu arada çok ucuz kaçıyor ya bence. Tabii giyip giymemenize karışamam bu sadece dışarıdan gören birisinin yorumlarıymış gibi düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
700tl'ye siyah kot ceket aldım içi pambıklı falan. Kolları böyle neydi adını unuttum sıcak tutan zımbırtılardan işte. Bunlar ucuz diye alıyon ısıtmıyor. Tabii bu ürün harici konuşuyorum geçen sene dondum kışın.
Yorumları oku dostum. Ben 700tl verdim de annem ödedi ipsdhıgnosjdgb yoksa vermem bende ama soğuk bir yerde yaşıyorsan -ben yaşamıyordum- feci üşürsün.Bende bundan alıcaktımda 400 TL vericektim çok mu incedir acaba ya
Bunlar sonbaharlık ztn ya alınır şık durur bence bende zayıfım bide (knk boşver allah aşkına poşet giyceğime en azından üstümde CEKET diye bildiğim bişey olsun)Yorumları oku dostum. Ben 700tl verdim de annem ödedi ipsdhıgnosjdgb yoksa vermem bende ama soğuk bir yerde yaşıyorsan -ben yaşamıyordum- feci üşürsün.
+Bunlar sonbaharlık ztn ya alınır şık durur bence bende zayıfım bide (knk boşver allah aşkına poşet giyceğime en azından üstümde CEKET diye bildiğim bişey olsun)
adidasın çakmaları çok kötüfark etmiyor orijinal olmak zorunda değil olmasa daha iyi hatta
yok be adidas iyidir dışardan nasıl durduğu tartışılır ama adidas kıyafetlerin kumaşı iyi oluyor tabi puma en iyisi puma varken adidas almazdım pumanın kumaşı çok sert ve sık dokumaYanlış anlama kankim ama ben böyle adidas zımbırtılarını hiç yakıştırmıyorum. Yani isterse dünyanın en yakışıklı en güzel insanı giysin karşıma gelince ciddiye alamıyorum. Kekolukla alakası yok bu arada çok ucuz kaçıyor ya bence. Tabii giyip giymemenize karışamam bu sadece dışarıdan gören birisinin yorumlarıymış gibi düşünün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
700tl'ye siyah kot ceket aldım içi pambıklı falan. Kolları böyle neydi adını unuttum sıcak tutan zımbırtılardan işte. Bunlar ucuz diye alıyon ısıtmıyor. Tabii bu ürün harici konuşuyorum geçen sene dondum kışın.
hocam zevkinize karışmak haddime değil ama kırmızı adidası kekolardan başkası giymiyorMerhaba bu ekteki ürünlerden arıyorum satan hiç bir yer bulamadım birebir orijinal olmak zorunda değil onlarda 2 bin civarı zaten yan sanayi olması sorun değil bildiğinizi internet instagram veya SHP’liler sitesi veya İstanbul da mağaza olarak varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Aynen öyle kral seviyorum bu tarzı keko birisi değilim ben insanların beğenisine göre giyinmiyorum herkesin zevkleri farklıdır mesela ben birinde görmüştüm çok beğendim tabi nasip olmadı bulabilirsem de alacağım görünüş için soğuk sıcak önemli değil montun altına felan da giyebilirim en kötü karlı havadaarkadaş sıfır bir cionun üstündeki ceket gibi ceket istiyor onun için çarşıya çık
var mı hocam fotosu ?bende kırmızı nike var çarşıdan almıştım
var mı hocam fotosu ?