hocam birinde öyleydi ancak diğerinde adı kısayoldu dosya konumun da kısayol yazıyordu sanırımsağ tıkla dosya konumunu aç de nerenin kısayoluymuş bak steamin ise sorun yok
kısayolu sil gitsinhocam birinde öyleydi ancak diğerinde adı kısayoldu dosya konumun da kısayol yazıyordu sanırım
yani virüslük bir şey yok değil mi hocam. korkuyorum böyle şeylerdenkısayolu sil gitsin
virüssüz bilgisayardan hazırladım format usb'sini hocamŞimdi durum nasıl bilemem ama eskiden Usb virüsü vardı.
Usb Belleği bilgisayara bağladığın anda içindeki tüm dosyaları gizleyip kısayol olarak oluşturuyordu.
Bellek hangi bilgisayara takıldıysa sonra o bilgisayara bulaşıyordu kısayol virüsü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İllet bişeydi ama Kaspersky free ile temizlemiştim bunu geçenlerde.
Kaspersky free dene birdevirüssüz bilgisayardan hazırladım format usb'sini hocam
hocam kısayolların çıktığı bilgisayarda tam tarama yaptım kaspersky ile tehdit bulmadıKaspersky free dene birde
O zaman temizdir. Kaspersky kullanmaya devam et eskisi gibi sistemin donanımını sömürmüyor.hocam kısayolların çıktığı bilgisayarda tam tarama yaptım kaspersky ile tehdit bulmadı
tamamdır hocam çok teşekkür ederimO zaman temizdir. Kaspersky kullanmaya devam et eskisi gibi sistemin donanımını sömürmüyor.
hocam dediğim gibi kaspersky ile tarattım tehdit bulmadı sıkıntı yoktur diye düşünüyorum değil mi? Ve dediğiniz aklımda kalacaktır teşekkürler bilgilendirme içinKısayol uzantısında enjeksiyon yoksa bir şey olmaz.
Bu sistemin kayıtlarını kurcalayan solucandır genelde.
OneDrive kullanmayın derim.